Partyflock
 

Confuse C4

gepubliceerd door , op
Confuse C4
30 oktober 2003
6 December is er een explosie van DJ’s, styles en party peeps te vinden in Amsterdam. Confuse C4 is vooruitstrevend concept waarbij afwisseling en gezelligheid centraal staan.

Na ongeveer anderhalf jaar is Fractal Frequencies uitgegroeid tot een uitzonderlijke partyorganisatie in Amsterdam. Een serie party’s op maandelijkse basis hebben er voor gezorgd dat Confuse een interessant concept is geworden met een leuke vaste club feestgangers en vrij veel nieuwe gasten, elke keer weer. We danken onze kracht aan een groep talentvolle enthousiaste vrijwilligers en dj’s die allemaal 1 doel voor ogen hebben. >> PARTY <<. Tot nu toe heb je elke keer kunnen genieten van een mix van zeer getalenteerde dj’s en verschillende stromingen in de dance. Elementen die er tot nu toe elke keer in zaten waren o.a. techno, hardcore en breakbeats. Dit, omdat we weten dat er best veel party peeps niet de hele avond op maar een stijl willen beuken, maar ook openstaan voor andere stromingen. Dat is dus het mooie, dat je terug ziet in het publiek. Hierdoor komt een aparte mix van party people bijeen, die met respect voor elkaars muziek helemaal uit hun dak gaan. Nou lijkt dat niet zo speciaal in een tijd van overkill aan party’s, maar wij brengen alle verschillende muzieksoorten dus in één zaal! Op 6 december zullen wij alweer de 5e editie van Confuse gaan beleven: ``C4`` in Amsterdam.

Music:
Onze resident Dj’s: Justin Time(Techno) en Ike (Hardcore/Oldschool) hebben een heel arsenaal van goede platen en mad skills voor jullie klaarliggen. Zij hebben hun sporen in de afgelopen edities ruimschoots verdiend en staan nu dus ook op andere party’s met hun performance. Mede dankzij hen hebben wij kunnen uitbreiden naar een grotere locatie: Akhnaton. We hebben voor deze speciale gelegenheid 2 guest Dj’s uitgenodigd om de diversiteit in styles ook op C4 lekker uit de verf te laten komen. Dr. J van Reactor zal de avond openen met een techno set waar veel dj’s nog iets van kunnen leren. cnfsd van Cenobytes zal de avond afsluiten met een rythmic-noise set, die zelfs de echte die-hards aan het twijfelen brengt..

Afterparty:
Op de flyer staat dat we doorgaan tot 5 uur ’s ochtends, maar door de gemeente moeten we er al om 4 uur mee nokken. MAAR!,.. daar hebben wij schijt aan en dus hebben er 40 meter om de hoek (nieuwezijds voorburgwal 53) een afterparty georganiseerd tot 7 uur in de morgen. Entree is gratis maar alleen met een stempel van C4! Want 4 uur vinden wij veel te vroeg., niet?

Greetz van de crew en tot 6 december,

www.fractalfrequencies.com

14 opmerkingen

klinkt leuk ken niemand :p
prima actie met die afterparty :)
 
Bter hebbie van die upcoming dj`s die doen tenminste d`r verdomde best en staan meestal garant voor een vette avond...;)

jammer dak naar impulz ga (hehehehe....)
Klink leuk! Misschien nog ff heen als ik nie te brak ben van Hyper.
laatste aanpassing
Wie zijn die mensen dan?
Artiest {SHOWLIST artist 6873, 65356}
nou wij !
 
en wij!
En ik!
Artiest Ike
Kom langs dan zie je het!!!!!
 
godverdomme ik wil ooook en k wil ook naar hyper maar k heb een of andere sars hoest en heb griep dus k kan niet :'(
meer info en foto's afgelopen confuse
hier
is t ook!!!

Word weer knallen;)
Artiest {SHOWLIST artist 99975, 8384}
ok vet !!!! duz gaan we ook gelijk met zen alle naar BIRTDAY OF DARKNESS de 12e van december:D zie jullie daar mzzl