Partyflock
 

Imhouse
invites Rejected

anoniem gepubliceerd op
Imhouse
10 maart 2011
FeestImhouse
Datumvrijdag 29 april 2011
LocatieHangar 20
FeestImhouse · invites Rejected
Datumzaterdag 30 april 2011
29/30 april Koninginnenacht & dag in Hangar20 in Breda! Mocht je aan het twijfelen zijn geslagen wat te doen op Koninginnenacht & dag dan hakt Imhouse de knoop alvast voor je door. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 april slaat de Brabantse organisatie de handen ineen met de uit Duitsland afkomstige Einmusik en de heetste techno act van dit moment Rejected. De royale line-up met Joris Voorn, Edwin Oosterwal, Einmusik Imhouse veteraan Bjorn Wolf, Hertz & Vibes, Johan Bogers, Izaakson, Pieter Versteeg en hiphopcrew Shit is Bangin' is er één waar de koningin zelfs haar hoedje voor af zou nemen.

Imhouse aanhangers weten het al langer: dit is dé avond in Breda waar de dansvloer ontploft. Oprichter en host Bjorn Wolf nodigt altijd bijzondere acts uit die met crossovers tussen verschillende muziekstijlen het publiek voorziet van dansbare progressieve techno en techhouse. Zo waren o.a. Martin Eyerer, Gel Abril, De Man Zonder Schaduw, Pitto, Butch & Gorge al te gast tijdens eerdere edities.

Op vrijdag 29 april Koninginnenacht zal Samuel Kindermann beter bekend als Einmusik te gast zijn op Imhouse. Einmusik staat bekend om zijn unieke mix van energieke en melodieuze techno. Een stijl waarmee hij een inspiratiebron is voor vele Dance liefhebbers over de hele wereld. Van al Einmusik deugden zowel als DJ producer en labelbaas is zijn onmiskenbare feeling van wat zijn publiek doet bewegen de grootste. Iets wat hij goed weet te vertalen in zijn sets en zijn producties.

Naast Einmusik heeft Bjorn Wolf ook het Rotterdamse techno duo Hertz & Vibes uitgenodigd. Met hun succesvolle Diepgang-avonden en eigen label Moments timmeren de mannen hard aan de weg. De Line-up van de vrijdag avond wordt nog extra versterkt door Jay Mocio PANA B2B VJ Tomas Pasma en het zeer getalenteerde jongste Imhouse teamlid Izaakson.

Op zaterdag 30 april Koninginnedag vieren we de verjaardag van onze majesteit. En een Koninklijke verjaardag vraagt om hooggeëerd bezoek namelijk met niemand minder dan Rejected aka Joris Voorn en Edwin Oosterwal. Met hun techno act en het gelijknamige label zijn de mannen uiterst succesvol. Met releases en remixes voor namen als Sven Väth, Steve Lawler en Marc Romboy staan ze beiden aan de top van de internationale techno scene. London Paris Tokyo Miami is een kleine greep uit hun overvolle tourschema. Overal waar deze mannen komen barst de tent steevast uit haar voegen.

De bovenzaal van Hangar20 wordt op Koninginnedag gehost door Shit is Bangin'. Zeg je in Breda Hip Hop dan zeg je Shit is Bangin'. Met DJs EZD host Diggy DexX & Nederlands scratchkampioen Duustere DNS in de gelederen verzorgen deze mannen een stuwende en pompende funky cocktail die een dansvloer doet slijten. Oftewel Hiphop in je smoel!

Zoals een verjaardag betaamt vier je die met goede vrienden. Naast Rejected verwelkomt Bjorn Wolf ook vriend en collega Johan Bogers bekend als een van de grootste techno talenten van dit moment met optredens op o.a. Circo Loco en Cadenze Night. Daarnaast zijn Pieter Versteeg & VJ Tomas Pasma als mede organisatoren een onmisbare schakel op deze editie van Imhouse invites Rejected.