Partyflock
 

De laatste passen op de Catwalk

gepubliceerd door , op
De laatste passen op de Catwalk
11 oktober 2010
LocatieCatwalk
'Stoppen op je hoogtepunt' is in de sportwereld een veelgebruikte term en wordt vaak gezien als iets positiefs. Als je dan het woord gedwongen ervoor zet, dan krijgt dit opeens precies de tegenovergestelde negatieve lading. En dit zeer negatieve gevoel maakt zich op dit moment meester van iedereen betrokken bij Catwalk, want met pijn in het hart moeten ze jullie vertellen dat de Catwalk binnenkort de Catwalk niet meer is. Niet omdat ze er geen zin meer in hebben, niet omdat ze failliet zijn, maar omdat de eigenaar van de locatie (een niet nader te noemen biermerk) hen uit de locatie gooit. Ze zijn nog open tot en met het Paasweekeinde en daarna is het over en uit.

Bijna vier jaar is de Catwalk bezig geweest om haar muzikale filosofie uit te dragen. Een club opbouwen en je identiteit ontwikkelen kost tijd en de eerste jaren kwamen dan ook met vele ups en downs. Maar vooral het laatste jaar begon alle tijd en energie echt vruchten af te werpen. De Catwalk werd volwassen, ontwikkelde zich door tot toonaangevende club in Rotterdam, Nederland en ver daarbuiten en wist elk weekend honderden hondstrouwe bezoekers te trekken.

En precies op dat moment ontstaat er een conflict met de eigenaar van de locatie. Een eigenaar die geen flauw benul heeft wat de Catwalk precies inhoudt en daar ook op geen enkele manier geïnteresseerd in lijkt te zijn en daarom besloten heeft dat de Catwalk de locatie aan het Weena moet gaan verlaten. Werkelijk alles is in het werk gesteld om dit te voorkomen, maar dat heeft helaas niet gebaat. Ze moeten de geliefde tunnel verlaten. Dit kan het einde zijn, maar dat zou eeuwig zonde zijn. De Catwalk is de Catwalk ook zonder de tunnel. Medewerkers stellen dan ook alles in het werk om snel weer terug te keren in de Maasstad. Hoe, wat, waar, wanneer weten ze ook niet maar ze zullen er hard voor vechten.

De Catwalk bedankt alle dj's, organisaties en betrokkenen voor de geweldig mooie jaren. Maar de Catwalk dankt vooral jullie, de bezoekers, voor de ongeëvenaarde sfeer die jullie naar de club wisten te brengen. You rock!

7 opmerkingen

Wat?! Shit daar wou ik nog steeds een x heen.. :(
Artiest Chabo
Beetje jammer weer! Is het de burgemeester daar niet, gooit het bekende bier merk wel weer roet in het eten:/
laatste aanpassing
Balen, ik wou er van de zomer echt nog een keer naartoe gaan :(
F*ckkkkk :(
ZONDE!!! :S
 
niks gemist, et was er toch altijd een hengstenbal