Partyflock
 
­ Nederland

N201 gaat plat met Hardnoize

gepubliceerd door , op
Hardnoize
25 februari 2011
Zaterdag 16 april wordt het stof weer eens flink uit de speakers geblazen tijdens de 5e editie van Hardnoize in N201. Achter de draaitafels twee grote namen: de alom geprezen oudgediende Pavo en een van de snelst in opkomst zijnde supertalenten: Ran-D !

Pavo is wereldwijd bekend; zo'n beetje elk groot feest en festival heeft hij wel gedraaid en daarnaast heeft hij natuurlijk veel eigen producties op zijn naam staan, ook samen met onder andere Zany, Blutonium Boy en onder projecten als HardHeadz. Hij is bekend bij zowel de nieuwe als de oude generatie, zeker in Aalsmeer waar hij begin jaren negentig zeer regelmatig in N201 (toen nog Kaoetsjoek) de tent compleet door het dak draaide met zijn altijd weer verassende dj-sets. Ran-D timmert vooral de laatste paar jaar flink aan de weg met eigen producties uitgebracht op het Scantraxx label en werkt momenteel samen met A2 records (Alpha Twins) aan een album wat zeer binnenkort uit zal komen.

Tijdens Hardnoize kun je een uitgebreide set van beide topartiesten verwachten waarin het hele spectrum aan early hardstyle en de meest recente knallers allemaal langs zullen komen. Bovendien zullen de vaste residents Jor-D, Thosba en Rosko ook alle remmen los gooien: de tent gaat plat zaterdag!

Kaartverkoop
Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij alle Primera winkels en Paylogic: voor 10 euro. Aan de deur is de entree 12,50. In de voorverkoop een kaartje halen is verstandig, want de vorige editie van Hardnoize was bijna uitverkocht!

De komende periode veel van het betere stampwerk in N201: op 7 mei is er een Early Hardcore feest, en in samenwerking met Cyndium events wordt er in N201 een reeks hardcore feesten georganiseerd waarvan de eerste editie gepland staat op zaterdag 4 juni onder de naam: "Square 1" Meer info hierover volgt snel; zet deze data in ieder geval dus ook vast in je agenda!
Hardnoize op 16 april, aanvang 22:00. Meer informatie is te vinden op N201.nl

6 opmerkingen

Eindelijk is Ran-D echt aan het doorbreken.
Lange tijd al wel op hoger niveau dan de beginners, maar nu eindelijk ook populair aan het worden.

Goeie kerel! :)
Uitspraak van Sill op zondag 10 april 2011 om 22:40:
Eindelijk is Ran-D echt aan het doorbreken.
Lange tijd al wel op hoger niveau dan de beginners, maar nu eindelijk ook populair aan het worden.

als je op Hard Bass staat mag je jezelg wel iets hoger plaatsen ja ;)
Uitspraak van C-3 op zondag 10 april 2011 om 22:54:
als je op Hard Bass staat mag je jezelg wel iets hoger plaatsen ja

dit jaar pas ja ;)
daar doelde ik eigenlijk ook op, niet op hardnoize :roflol:

merkte het zelf pas op toen ik vanochtend het knock out boekje doorbladerde en zijn naam best vaak zag staan