Partyflock
 

Traditioneel van GOD los op eerste paasdag

gepubliceerd door , op
G.O.D
5 februari 2011
FeestG.O.D · Good Old Days
Datumzondag 24 april 2011
LocatieRodenburg Site
Tradities worden geboren om in stand te houden. Voor het 5e jaar alweer laat Chakraparty G.O.D los. En omdat 5 jaar toch een mijlpaal is doen zij dit met een Goddelijke line-up. The Good Old Days.. Dat vroeger alles beter was klinkt achterhaald. Maar zo nu en dan van God los op de oude plaatjes, roept herinneringen op.. en dat met het publiek van toen..de Dj's van toen.. Een stukje geschiedenis wat blijft horen bij de opvoeding van het feestbeest van nu. Zo was het vroeger, zo klonk het toen en deze heren maakten van hun hobby hun werk, en doen dit nu al ruimschoots 25 jaar.. Een top line-up, die een enkeling laat vermoeden dat het hakkuh en goan is deze nacht. Maar dat is niet helemaal het geval..

Uiteraard voor de liefhebber van Early Rave een speciale Area met B2B sets van het vaste Rave team van G.O.D. Maar voor diegene die dit net te snel gaat, is dit het feestje bij uitstek. Want AREA I zal staan voor alles van Mellow tot Hardcore. Prachtig opgebouwd door een 5 tal Dj's. Pas vele jaren later werd 'house'onderverdeeld in genres en stijlen. Misschien wel het begin van de hokjes, en het einde van de saamhorigheid, wat juist de kracht was van de houseparty van toen. OLDSKOOL, klassiekers van the Good Old Days, gedraaid door de grondleggers van de dance-scene van dit moment. Juist de plaatjes, die je bijna was vergeten omdat je ze nog zelden hoort. En deze nacht zal dan ook laten horen waar de Roots liggen van zowel het publiek, de Dj en organisatie.



Een kaartje in de voorverkoop kun je online bestellen via www.derodenburg.nl en kost maar 10 euro. In deze tijd van crisis een lekker prijsje, dus wees er snel bij. Aan de deur kost het 15 euro. Vanaf 18 jaar ben je welkom en het begint om 22:00 uur

Line-up
  • I
    Oldskool, Classix
  • 🇳🇱 house, trance
  • 🇳🇱 hardcore
  • 🇳🇱 techno, drum & bass, hardcore, trance, hardstyle, downtempo, urban, hip hop, house
  • 🇳🇱 hardcore
  • 🇧🇪 techno, trance, house, retro


Voor meer info: www.chakraparty.nl

2 opmerkingen