Partyflock
 

Josh Wink all night long weekender

gepubliceerd door , op
Tijdens de komende Balans weekender op vrijdag 22 en zaterdag 23 april komt niemand minder dan Ovum Recordings baas Josh Wink iedereen naar een hogere staat van bewustzijn draaien. In het kader van zijn internationale All Night Long concept zal de oude meester twee lange solo-sets draaien in een intieme clubsfeer - respectievelijk de Rotterdamse Catwalk en Doornroosje te Nijmegen. Het populaire clubconcept Balans uit de hoge hoed van Techno prins Darko Esser krijgt hiermee een levende Amerikaanse legende over de dansvloer, die geroemd wordt vanwege zijn hypnotiserende marathonsets en legendarische producties.

De als Joshua Winkelmann geboren DJ/producer/labelbaas uit PhilaDelphia behoort tot de tweede generatie Amerikaanse Techno architecten, die aan deze kant van de grote plas doorbrak met een aantal tijdloze dansvloerkillers. Josh Wink's Ovum Recordings klonk sinds de start in 1994 als een eigenzinnige interpretatie van de Detroit en Chicago erfenis, maar onderscheidde zich door zijn sterke Europese inslag.

Met een producersverleden dat terug gaat naar de hoogtijdagen van het Belgische R&S Records hoort de Amerikaan momenteel tot de belangrijkste Techno-artiesten van zijn land. Onlangs nog vierde Josh Wink op grootste wijze de 15de verjaardag van zijn Ovum Recordings, nadat het in 2008 verschenen artiestenalbum 'When A Banana Was Just A Banana' een voorlopige kers op de taart was geworden.

De connaisseur uit het Eastcoast is de tijdgeest altijd ver vooruit gebleven, niet in de laatste plaats door zijn pionierswerk met Final Scratch in het verleden en het creatieve Traktor Scratch anno nu. Met een stijl ergens tussen Techno, Tech-House, House en Acid staat DJ Josh Wink te boek als een wondermachinist voor verre en onverwachte bestemmingen. Wink's dieseltrein neemt je vanuit de Technostations Rotterdam en Nijmegen mee op zijn All Night Long trip, met een Prachtig uitzicht op de nieuwste muziekschatten in zijn collectie.

In de gezellige Rotterdamse Club Catwalk opent resident Darko Esser het eerste Balans feest van het weekend . Het creatieve brein achter het populaire clubconcept geeft het estafettestokje daarna door aan De Tovenaar uit Philly, die de resterende vijf uur van het nachtprogramma mag vullen.

In het Balans clubhuis Doornroosje te Nijmegen staat het Ovum Recordings opperhoofd Josh Wink liefst 7 uur solo op het hoofdpodium, terwijl in de tweede zaal lokale helden Darko Esser en Mirella Kroes voor de muzikale afwisseling zorgen.

Balans gaat tegenwoordig steevast uitverkocht, dus raadt de organisatie aan de kaarten in de voorverkoop te kopen. Check de site voor de laatste nieuwtjes en tickets: www.evotions.nl

5 opmerkingen

nee, ik doe ff rustig aan met organiseren.... :p
Mooie Paasknaller! :-)
Paar dagen later staat Mr Wink op awake! Very curious!