Partyflock
 

Poema doet wat 'ie wil in april

gepubliceerd door , op
Vrijdag 1 april
KrancK
Donderdagavond sensatie Kranck in Dock154 brengt alweer twee jaar feestvierend Utrecht het weekend in! In haar verjaardagsmaand is het voor de organisatie elke week feest. Om te beginnen met Minus held Fabrizio Maurizi in Poema RAW. Hij zette tijdens de populaire Minus shows in Nederland al vaker de tent op z'n kop en zal dat vrijdag samen met Willem Woortman, Wouter Vogelaar, Bas Struik en WeissNicht nog een keer doen!

Zaterdag 2 april
Jump 'N Dancing 1.5
In afwachting op jump 'N Dancing II met Boris Werner & Tom Ruijg, Massimo di Lena (Massi DL) en Randy Delmore, komt er een tussen editie om de feestgangers bezig te houden. David Labeij (live)!, Julien Chaptal, Wouter de Moor en Samuel Deep zullen wederom iedereen keihard op en neer laten springen zodat een goed begin van de maand verzekerd kan worden in het eerste weekend van april! Be there!

Zaterdag 9 april
De Man Zonder Schaduw & Friends
De eeuwig populair blijvende top artiest 'De Man Zonder Schaduw' komt in april weer naar Poema RAW! Als één van de gezichten van de Utrechtse underground club zal hij samen met nieuwe Poema RAW resident Randy Delmore en de Amsterdamse Onno de bezoekers laten dansen tot de volgende ochtend op het ritme van de beats die Utrecht wil horen!

Zaterdag 16 april
Taurine
Dat deze avond een gezellig avondje wordt is duidelijk. Grijp een zooitje top talenten uit heel Nederland bij elkaar en gaan! Frank Haag, Daan Anders, Dokter Anders, Neru, Normano, Souris en William Köster zullen de benen laten rollen als nooit tevoren.

Zaterdag 23 april
Danilo Vigorito 'On and On' Album Tour
Iemand die onderhand wel in het rijtje van Poema RAW's All Time Favorites mag worden gezet is Danilo Vigorito. Hiermee schaart hij zich een plekje in het illustere groepje bestaande uit Paco Osuna en André Galluzzi, twee artiesten die menig harten van feestgangers in Poema RAW voor zich gewonnen hebben. De inmiddels doorgewinterende rauwdouwer zal met dit optreden zijn nieuwe album 'On and On' presenteren aan het publiek! Ook staat deze avond in het teken van het nationale debuut van Flavio Diaz in Nederland! De jonge en zeer talentvolle artiest tekende vorig jaar bij Adam Beyer's muzieklabel, Drum Code en wordt door stadsgenoot Rino Cerrone gepusht om de Napolitaanse techno sound door te dragen. Voorafgaand van dit alles leiden Poema RAW residents Michael 'Ille Bitch' von L. en Milo Moraes de avond in.

Vrijdag 29 april
Queen 'Anja Schneider' Night
Koninginnennacht staat dit jaar in Poema RAW volledig in het teken van Anja Schneider. Als labelbaas van Mobilee komt zij een extra lange set ten gehore brengen. Zij zal worden bijgestaan door Amersfoorts eigen (en eigenzinnige) Jan Zuilhof die de avond passend in zal leiden en Wouter de Moor, die al sinds jaar en dag het slotakkoord speelt tijdens Koninginnennacht in Poema RAW.

Zaterdag 30 april
Gem sessions
De maand april zal uiteindelijk in stijl afgesloten worden door Gem Sessions. Secret Cinema, Remy, Ramon Tapia, Vân Anhen Roger Martinez maken de Poema RAW na een lang weekend met de grond gelijk!

5 opmerkingen

Goeie zaak dat die tent nog open is,
heb alweer zin in koninginnenag!
Samuel & Randy soweeeeeso bazen!!!!! Paco, Flavio, Julien Chaptal en Tapia..Vettigheid!!!! Lekkert bezuggggg