Partyflock
 

The Symphony continues met Dr. Lektroluv

gepubliceerd door , op
L'Etiket
23 februari 2011
FeestL'Etiket · Symphonica Elektronica Festival pre party
Datumzaterdag 16 april 2011
LocatieWinkel van Sinkel Site
Ja beste mensen er is alweer nieuws onder de lentezon; positief nieuws welteverstaan! De vorige editie was weer lekker ouderwets de Winkel uitraven op L'Etiket Symphonica Electronica Festival pre-party. Maar iedereen kan zich nu alweer verheugen op de volgende L'Etiket! Op de eerste SETfest Pre Party gaven Dave Clarke, Secret Cinema en Lemon8 al een ragharde voorbode op al het goede dat nog gaat komen. Op 16 april komt de meest briljante dokter van onze zuiderburen; Dr. Lektroluv, de Utrechtse festivalspirit naar een hoger niveau tillen in de Winkel van Sinkel.

De live-registraties die Lektroluv afgelopen jaren heeft uitgebracht, met optredens op o.a. Rock Wechter, Lowlands en Pukkelpop, bewijzen wel hoe gruwelijk de 'Dokter' elektronische liefde weet over te brengen op het festivalminded publiek! Het in hoog tempo opzoeken van een 'chemische reactie' tussen Electro, New Wave en Techno maakt deze man uniek. Echter, het groene mysterieuze voorkomen als 'Dr. Lektroluv' blijft zijn allergrootste kenmerk. Op 16 april wordt hij bijgestaan door lokale zwaargewichten als 030303 dj's en Nuno dos Santos. Ook Eric de Man is van de partij op de main, gehost door NL30.

De kelder zal opnieuw het territorium zijn van 3voor12 Utrecht. Op eerdere L'Etiket edities viel reeds op dat de kelder fungeert als funky broedplaats voor Utrechts talent. De 16e is de line-up voor het 3 voor twaalf stage dan ook wederom niet verkeerd! Met namen als Anil Aras, Carsten, De F van Funk, Determinators, Kees Closed, Larry de Kat, Macroscope, Milo Moraes en Willem Woortman kan de avond nu al niet meer stuk.

Tickets voor de L'Etiket: Symphonica Elektronica Pre-Party in de Winkel van Sinkel zijn net als de voorgaande edities verkrijgbaar via de website www.zeusevents.nl en kosten €17.50 ex fee. En als je dan toch bezig bent, vergeet dan niet om ook vast een ticket voor Symphonica Electronica te scoren! Hiervoor kun je terecht op www.setfest.nl en ze kosten slechts € 27,50 ex fee.

3 opmerkingen

dokter anders?? foutje in het nieuwsbericht denk ik :/

DR. LEKTROLUV :WOEP:
Top artiest !