Partyflock
 

Dancetour Arnhem 2011

gepubliceerd door , op
Het is bijna Pasen, en dus weer tijd voor Dancetour Arnhem! Het evenement op de Stadsblokken is dit jaar op maandag 25 april, tweede Paasdag. Het start om 13.00 uur en tot 21.00 uur kun je genieten van de Nederlandse top dj's. Dit jaar met Sunnery James & Ryan Marciano, Sidney Samson, Lucien Foort, Shermanology, Franky Rizardo en niet te vergeten de Dj Knock Out winnaar. 'Bringing people together' is waar het allemaal om draait en in dit kader worden rondom het evenement diverse projecten georganiseerd in samenwerking met ROC Rijn IJssel en jongerencentrum WillemEen.

Dancetour
Het evenement Dancetour is de hoofdactiviteit van het concept 'bringing people together' en vindt ook dit jaar weer plaats van Pasen tot begin september in 12 steden in Nederland. Vorig jaar trok Dancetour Arnhem ondanks het slechte weer 10.000 bezoekers. Dit jaar is het evenement voor het eerst op 2de Paasdag, met als opener de Arnhemmer Franky Rizardo. Daarna mag de contest winnaar het podium, wie dit gaat zijn, weet iedereen op 15 april. Na dit talent is het weer tijd voor een Arnhemmer, Sidney Samson. Sidney is al lang actief in de house scene. Zijn grote doorbraak kwam in 2003. Met zijn hit single 'Riverside' stond hij in 2009 wekenlang internationaal aan de top van de hitlijsten. Het duo Shermanology neemt om half vijf de draaitafels over. Hun optreden bestaat uit een unieke combinatie van draaien en zingen. Tegen zes uur draait 'The Dreadman', zo wordt Lucien Foort ook wel genoemd, zijn set. Deze dj is niet alleen opvallend vanwege zijn dreadlocks, maar ook door de energieke en verrassende sets die hij keer op keer aflevert. Als laatst is het de beurt aan het duo Sunnery James & Ryan Marciano. Zij zijn nu toch wel het bekendste duo in de Nederlandse house scene. Zij treden overal op met hun eigen diepe en funky housesound. Zo verkochten ze de Heineken Music Hall al uit en op Dancetour Arnhemmer gaan ze er ook een groot feest van maken.

Dj Knock Out
Stichting Dancetour organiseert dit jaar wederom een Dj Knock Out voor beginnende dj's in jongerencenturm WillemEen in Arnhem. Wil je meedoen, ben je niet ouder dan 30 jaar en woonachtig in Arnhem en omgeving, dan kun je tot en met 31 maart je mix insturen. Alle informatie vind je op www.dancetour.nl.

Dancetour projects
Naast de Dj Knock out worden nog meer projecten georganiseerd. Zo wordt er in samenwerking met studenten van ROC Rijn IJssel een Mixperience georganiseerd in de stad. Dit is een dj workshop onder professionele begeleiding. Deze Mixperience wordt door de studenten ook georganiseerd voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

Dancetour Arnhem 2011
Hosted by MC yaNto
13.00-14.30 uur Franky Rizardo
14.30-15.00 uur Winnaar Dj Knock out
15.00-16.30 uur Sidney Samson
16.30-18.00 uur Shermanology
18.00-19.30 uur Lucien Foort
19.30-21.00 uur Sunnery James & Ryan Marciano

Meer informatie over Dancetour is te vinden op de nieuwe website: www.dancetour.nl

5 opmerkingen

 
Achtertuin feestje :P:P.. Toch wel ff lachen om eens een bezoekje te brengen. Lucien Foort is a must see!
Lekkere line-up! Alleen jammer dat het tot 21.00 is, vind de laatste uurtjes op zo'n dance-tour altijd het vetst!
 
Uitspraak van BadTrip op maandag 28 maart 2011 om 12:23:
Lekkere line-up! Alleen jammer dat het tot 21. 00 is, vind de laatste uurtjes op zo'n dance-tour altijd het vetst!

Ga ik helemaal in mee.
Het duo Shermanology neemt om half vijf de draaitafels over???


Jammer dat ze al bijna een jaar een trio vormen.... (jezelf beter inlezen voortaan XD)
Deze mensen zijn geniaal!!
 
Uitspraak van BadTrip op maandag 28 maart 2011 om 12:23:
Lekkere line-up! Alleen jammer dat het tot 21.00 is, vind de laatste uurtjes op zo'n dance-tour altijd het vetst!

Volgende dag moeten weer veel mensen werken :P