Partyflock
 

Click NDSM Vrijhaven festival Amsterdam

gepubliceerd door , op
Click op NDSM
17 maart 2011
Tijdens Koninginnedag 2011 staat Click op een zeer waardige locatie en kondigt deze extra speciale editie dan ook met trots en kloppend hart aan. Zaterdag 30 april Click Op NDSM Vrijhaven Q Day met Cocoon artiesten Chris Tietjen 🇩🇪 en Markus Fix 🇩🇪, Click-ambassadeurs Remy en Wouter de Moor en voor de vrouwelijke touch, maar met geen bal minder, Estroe. Dit alles op de Amsterdamse NDSM-Werf aan de overkant van het IJ. Een stoere locatie waar de vuige, ruige en onstuimige klanken van deze topartiesten het beste tot hun recht komen op de leukste dag van het jaar en de dansliefhebber Koninginnedag van een andere kant kan meemaken op een ongedwongen goed feest los van het grote publiek.

Om te beginnen zit het met het geluid al helemaal flex. Vanuit Duitsland komen uit de Cocoon stal Chris Tietjen en Markus Fix over. Twee artiesten met een Sophisticated Duitse sound, van deep- tot tech-house. Beide heren zijn niet onbekend met het Nederlandse publiek en veel liefhebbers van het betere elektronische geluid zijn bekend met deze namen. Hun wortels liggen in het Duitse Rijngebied waar ze al van jongs af aan bezig waren met elektronische muziek en inmiddels tot ver daar buiten bekendheid en respect genieten, waaronder natuurlijk Sven Väth zelf. Verwacht hoogwaardige sets met een stoer underground gevoel, die goed tot hun recht komen op deze onafgewerkte locatie.

Click resident Remy mag op deze locatie absoluut niet ontbreken. Met zijn geoliede en krachtige tech-house brengt hij een extra dimensie naar de NDSM-Werf. Tel daar nog zijn fysieke verschijning achter de draaitafels bij op en je hebt een meedogenloze combinatie van explosief dansgeweld. Remy zorgt op de tot de nok toe gevulde Click edities steevast voor vuurwerk en tijdens Koninginnedag op de NDSM-Werf gooit hij daar zonder twijfel een flinke schep bovenop. Click energieveld Wouter de Moor zal op de NDSM-Werf doen wat het Click publiek van hem gewend is. Met rollende baslijnen en compacte melodieën een Magnetisch veld van dansbare klanken over de werf heen gooien en met een onuitputtelijk doorzettingsvermogen in een opwaartse spiraal in bedwang houden. Op hetzelfde energieniveau zweeft Estroe. Deze dame toert op dit moment samen met Lin en Monica Electronica langs de beste clubs van Nederland met haar Estafette concept, runt het eigen platenlabel Eevonext en gaat tijdens Click Op NDSM Q Day een doelgericht strak setje van de fijnste house met een ruig randje neerzetten.

Als je dit jaar tijdens Koninginnedag wilt feesten tussen soortgelijke feestneuzen in een ruige industriële omgeving met de skyline van Amsterdam, de havens en de boten op het IJ als decor en jezelf niet door een grote mensenmassa ziet krioelen dan is er geen betere manier om dat te doen dan bij Click Op NDSM Q Day. Een extra speciale Click editie op een van Amsterdams stoerste buitenlocaties met het geluid dat je van Click mag verwachten: eerlijk, recht voor zijn raap, relevant en grenzeloos. Van 12:00 tot 21:00 feesten, wanneer de zon ondergaat in het IJ en de stad in de verte fonkelend licht begint te geven. Toegang vanzelfsprekend op de verjaardag van onze Koningin-moeder helemaal gratis.

Click is op dit moment hard bezig de vergunning voor een after op de Werf. Stay tuned op de nieuwe site www.iloveclick.nl / www.ndsmvrijhaven.nl voor het laatste nieuws.

7 opmerkingen

Vraag is alleen hoe je vanaf de after terug op het vaste land komt :)
Er zullen extra pondjes worden ingezet die rechtstreeks naar de NDSM gaan. :)
Kijk dat is goed nieuws! Want mocht de after van click niks worden, wil ik toch erg graag bij dave clarke gaan kijken :)
Agenda:

8 april Click Cafe D anvers Amsterdam: Hermanez, Remy, Wouter de Moor, Stefano Richetta, Tofke

9 april Click Westerunie Amsterdam: Click Box LIVE 🇩🇪, Anton Pieete, Remy, Shinedoe, Stefano Richetta

30 april Click Q Day NDSM Amsterdam: Chris Tietjen 🇩🇪, Markus Fix 🇩🇪, Remy, Estroe, Wouter de Moor

30 april Exprezz Q Day op straat Frederiksplein Amsterdam: Dimitri, Bart Skils, Anton Pieete, Stefano Richetta, Vincenzo de Bull, Daan Donk

8 mei Click at the beach Opening Woodstock: Michel de Hey, Secret Cinema, Remy, Wouter de Moor, stefano Richetta

En nog veel meer dus hou www.iloveclick.nl in de gaten!
Goed initiatief,lekker buiten het centrum, alleen duurt het nu tot 20:00 of 21:00 uur??
We zijn bezig tot 21:00 maar nog in afwachting.. Dus iig tot 20:00 maar de kans is zeker aanwezig tot 21:00. Verder zijn wij ook bezig met de after tot 04:00.
Het is gewoon beetje jammer dat je de vergunning pas in een laat stadium ontvangt..

Gr Click Crew