Partyflock
 

Sssst!
Luiz David

gepubliceerd door , op
Sssst!
25 februari 2011
Eén van Amsterdams nieuwste aanwinsten zal aanstaande Zaterdag 26 maart eenmalig de samenwerking aangaan met de zaterdagavond Sugar Factory SSST! Avond: Luiz David! Na 3 met luid gejuich ontvangen en tot de nok toe uitverkochte edities in de BC12, is het nu tijd geworden om de Sugar Factory te rocken. Luiz David staat voor een gezonde dosis house aangevuld met warme degelijke techno inclusief flinke bassen, een focus op jong en opkomend talent en goeie sfeer in het publiek!

Dat zal ook deze nacht niet anders zijn, want het kan ook onmogelijk mis gaan met lokale held en Electronation kapitein Terry Toner achter de knoppen! Veel introductie heeft hij inmiddels niet meer nodig, na jarenlang alle clubs en festivals zowel nationaal als internationaal plat te draaien. Met nu al flink wat high-profile gigs achter de rug (Rockit, 5 Days Off, Air) in dit nog maar prille jaar, staat deze man altijd garant voor een zwetende mensenmassa. Zorg dus dat je erbij bent, om meneer Toner in intieme setting te kunnen aanschouwen!

Vanuit het Luiz [=David Kamp is niemand minder dan de head honcho afgevaardigd: Le Point. Met zijn fijne mix van techno en tech-house heeft hij al menig club aan het dansen weten te brengen. Klein begonnen in de TWSTD, heeft Le Point zich razendsnel omhoog gewerkt tot een gewaardeerde DJ met extra basgarantie voor de dansvloer!

Voor de pompende afsluiter zal Harde Baas all the way from Groningen komen! Zoals zijn naam al doet vermoeden is dit een sloper om rekening mee te houden, die regelmatig flink huishoud in het hoge noorden. Hij staat bekend om zijn afbraak sets en zal in de Sugar Factory nogmaals laten zien waarom! Tref dan ook de juiste voorbereidingen, zorg dat je de goede schoenen aan hebt en pak genoeg nachtrust want aankomende Zaterdag met Luiz David wordt bivakkeren op de dansvloer!