Partyflock
 

Faithless Sound System voor het laatst in Nederland te zien op Indian Summer Festival

gepubliceerd door , op
Indian Summer Festival
7 januari 2011
Faithless heeft bekend gemaakt te gaan stoppen. Na 15 jaar, 6 albums en grote hits zoals God is a DJ, We Come 1 en Insomnia vindt de band het tijd om het boek te sluiten. Faithless heeft nog een aantal optredens te gaan maar zullen hier in Nederland voor het laatst te zien als Faithless Sound System op het Indian Summer Festival op 18 juni te Broek op Langedijk. Dit optreden mag je dus zeker niet missen.

Naast Faithless Sound System zullen ondermeer ook Kane, Caro Emerald, Waylon, Go Back to the Zoo, Sebastian Ingrosso, Martin Solveig en Sunnery James & Ryan Marciano op het festival te zien zijn. Niemand minder dan DJ Lucien Foort en saxofonist Candy Dulfer hebben het Indian Summer Themesong 2011 opgenomen.

Wat in 2001 begon als een klein evenement in een feesttent voor slechts 750 bezoekers, groeide in een aantal jaar uit tot een landelijk festival op het recreatiegebied Geestmerambacht in Broek op Langedijk met jaarlijks tienduizenden bezoekers. Diverse topartiesten betraden de afgelopen jaren één, of meerdere, van de maar liefst 6 podia die het festival rijk is. Ze bouwden de afgelopen jaren mee aan het positieve en ontspannen imago waar het festival om bekend staat.

Het festival biedt podia met verschillende muziekstijlen zoals pop, rock, 3FM Serious Talent, dance, electro, techno, theater en 80's & 90's. Voor de complete line-up kun je kijken op www.indiansummerfestival.nl. Kaarten voor Indian Summer Festival zijn online verkrijgbaar via de website en de winkels van Techador, Vivant en Primera.

8 opmerkingen

Jammer dat Faithless stopt !
De sound die iedereen herkent als FAITHLESS!!!
Helden! Wat een vette sound blijft het
25 maart :bounce::bounce::bounce::bounce::bounce: :P!!!!
Faithless of Faithless sound system is volgens mij niet te vergelijken.