Partyflock
 
­ Nederland
Element Coolman Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Mokum Records is niet algemeen zichtbaar!
Element D-Boy Black Label is niet algemeen zichtbaar!
Element Cenobite is niet algemeen zichtbaar!

Strength of unity brengt veel ouwe stijl deze lente

gepubliceerd door , op
Ouwe stijl is botergeil
13 februari 2011
Nu de winter toch echt zijn einde nadert en de partygangers weer uit kunnen kijken naar de lente, is er ook goed nieuws voor de liefhebbers van early hardcore. Want na een korte winterstop is de Amsterdamse organisatie er weer helemaal klaar voor om heel veel ouwe stijl door de speakers te pompen. De enige echte onvervalste 180+ bpm early hardcore, met niet al te veel vrolijke toontjes en al helemaal niet grijsgedraaid op de andere feestjes.

Denk aan tracks van labels als Ruffneck/Coolman Records/Mokum Records/D-Boy Black Label/Cenobite etc, noem het sporthallen-zuid stijl of geniet gewoon van de scheurende juno's en donderende 909's. Strength of Unity noemt het Ouwe stijl is botergeil, en zal samen met haar lokatie en organisatiepartners de lente van 2011 in ieder geval opfleuren met heel veel gerag en gebeuk.

Ouwe stijl is botergeil - deel 8
Allereerst de aftrap van dit mooie seizoen met een De Lax-editie van Ouwe stijl is botergeil. Wegens het overweldigende succes van Ouwe stijl, gaat de samenwerking tussen de crew van Strength of Unity en S.S.A. 'De De Lax' onverminderd door. Op zaterdag 26 maart vindt namelijk alweer deeltje numero 8 van 'Ouwe stijl is botergeil' plaats. Een feest waarop kosten noch moeite gespaard zijn om de Amsterdamse partygangers te vermaken met de lekkerste early hardcore (voornamelijk) uit de periode '96 – '99 en goedkope drank. Want met een happy hour van 22:00 tot 23:00 en de toch al super betaalbare prijzen is dit inmiddels een onderdeel dat als ware nostalgie naar de jaren '90 gezien kan worden! De organisatie kan dan wel de gulden niet terugbrengen, maar wel aan de portemonnee van de partyganger denken.

De line-up voor 26 maart:
Jappo
Frantic Freak
Brunoxide & The Philosopher
Xqruciator
Apac
The Irritainer
Are Aghe & DJ The Enforcer
MC: Faniac

Sociëteit de De Lax ligt achter amstel, onder het gebouw van de HvA. Als je Amstelstation aan de achterkant uitloopt, nog voor de kebab zaak meteen links naar beneden. Kan niet missen. Er rijden nachtbussen elk half uur naar centraal station, maar de organisatie vermoed dat de doorgewinterde partyganger deze niet nodig zal hebben daar er een vergunning is aangevraagd tot 07:00 (zomertijd). En om het concept eer aan te blijven doen zijn de deuren weer geopend om 21:00 en zal er niet aan opbouwsetjes gedaan worden.

Brainburst invites TK07
Brainburst is het feestje van de Amsterdammers dat zich kenmerkt door de crossover tussen de ouwe stijl hardcore en andere vormen van hard gerag. En om deze editie extra speciaal te maken zijn de Arnhemmers van TK07 uitgenodigd om het hardere gerag waar te nemen.

Op vrijdag 22 april is het tijd voor alweer de derde editie van het gezellige Mokumse vrijdagfeestje dat early hardcore naadloos blend met andere vormen van hard gerag. Strength of Unity vertegenwoordigt het eerste blok van 3.5 uur met de early hardcore om TK07 te laten afsluiten met frenchcore en tekno. Vanaf 21:00 zijn de deuren van de Korsakoff, tot een aantal jaren geleden nog bekend als fameuze rock&metal tent, geopend voor de derde editie van Brainburst. En om de partygangers van ver tegemoet te komen zal er ook bij deze editie niet opgebouwd worden, vanaf 21:00 gaat het direct los in de sfeer van Ouwe stijl is botergeil. En met het goede geluid daarbij belooft het weer een knaller van een editie te worden. Entree bedraagt slechts 5 euro.

De line-up voor 22 april:
D-Tox (live)
Tellurian
Apac
Tharum
The Irritainer
Joyo
Xqruciator
Mendeaz
Are Aghe
MC: Faniac

Ouwe stijl is botergeil - Hoorn Editie
Na 4 jaar de mokumse underground op haar grondvesten doen hebben schudden achtte de Amsterdamse partyorganisatie Strength of Unity het eens tijd om uit te breiden naar meer steden om zo het dolenthousiaste partypubliek nog beter te kunnen vermaken. En daar een der crew-leden van Strength of Unity zelf woonachtig in Hoorn is, was de keuze voor de tweede stad snel gemaakt.En hoe kun je een uitbreiding beter doen dan gelijk met je beste concept te komen? Vandaar dat Strength of Unity met trots op Zaterdag 7 mei afreist naar Hoorn om daar een editie van Ouwe stijl is botergeil neer te zetten in de Manifesto.

De line-up voor deze editie:
Predator
Miss Zelda
Painbringer (live)
Triqo
Apac
Xqruciator & The Irritainer
Pronoia
MC: Faniac & Kaycie

Zoals gewoonlijk gelden op alle drie de feesten de welbekende Strength of Unity-sfeerbeheerregels; Geen wazigedrag - leave your attitude at home, geen voetbalshirts, en geen pogo of andere ruimte verspillende dansvormen. Minimum leeftijd is 16 jaar.

8 opmerkingen

 
:respect:
Niiiice !

Waarschijnlijk op alle 3 duidelijk aanwezig :jaja: (Y)
Heerlijk! Back to the old days!
26 maart is zeker, de rest nog ff kijken:p

scheurende juno's

:kwijl: