Partyflock
 
­ Nederland

Zodiak Commune slaat weer toe met Analog Dialogue in W2

gepubliceerd door , op
Zodiak Commune
2 maart 2011
FeestZodiak Commune · Analog Dialogue
Datumvrijdag 25 maart 2011
LocatieWillem Twee Site
Terwijl de analoge geluiden van de laatste editie in 013 nog kriebelend aan menig trommelvlies kleven, maakt Zodiak Commune bekend wie tijdens de volgende editie van Analog Dialogue in Willem Twee je oren laten klapperen. Op vrijdag 25 maart 2011 zijn het vooral Bossche beats die de boventoon voeren tijdens Analog Dialogue, waardoor ook deze editie weer een ontdekkingsreis met verrassende muzikale wendingen belooft te worden.

In januari 2010 vond de eerste editie van Analog Dialogue in Willem Twee plaats, voortvloeiend uit het goede voornemen van Willem Twee om weer wat vaker dance avonden te programmeren. Inmiddels blijkt Willem Twee een ideale uitvalsbasis voor feesten en organisaties als Glow, Donderdance, DommelVallei, Den Bass en Zodiak Commune, want in dit Bossche poppodium is de aanstekelijke underground vibe nog altijd springlevend. Voor de vierde editie van Analog Dialogue in Willem Twee staat onder andere Paulus8 (Soundwave) op het programma. Paulus8 laat al sinds 1993 zijn sporen achter in de underground, van back2back sets met MarQ in de Hemkade in Zaandam, tot zijn eigen Soundwave feestjes in Den Bosch en als graag gehoorde gast op Radio Banzai.

Even verderop - onder een brug bij Zaltbommel - heeft Zodiak Commune een tweede oude bekende uit het schimmige verleden van de Acid-scene opgedoken; Johnny Crash (Z-Bomb). Opgevoed door het Z-Bomb Soundsystem heeft Johnny Crash door de jaren heen zijn luidruchtige stempel achtergelaten op freeparty's door heel Europa. Samen met Zodiak Commune residenten Dilemma (Zodiak Commune) en Delucxed (Zodiak Commune) bestoken zij de dansvloer zes uur lang met bijtende beats die je geen seconde de kans geven om stil te staan en bij te komen:



Na Analog Dialogue in Willem Twee staat er weer een editie in Eindhoven op het programma. Zet het alvast in je agenda; op 25 juni 2011 staat Zodiak Commune weer in de Effenaar. Hou www.zodiakcommune.com dus in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief voor de laatste nieuwtjes rondom beide feesten, en rondom het aankomende Queensday Festival spektakel van Zodiak Commune op het Kennedyplein natuurlijk!

5 opmerkingen

Jammer dat het zo ver weg om eens even voor een avond te gaan kijken.
Artiest {SHOWLIST artist 51895, 4173}
harrr dikke fuif!
 
Party machen! :bounce:
Dat wordt gru-we-lijk rocken!!!