Partyflock
 

Taste-it! celebrates Easter at the brand new beach club Fuel

gepubliceerd door , op
Taste-it!
15 februari 2011
We can't wait for the summer to begin. Because that means one thing and one thing only… Taste-it!! keert terug naar de kust. Ook in 2011 wordt het strand van Bloemendaal weer opgezocht. Het leukste party strand van Nederland. En dit jaar op een geheel nieuwe locatie: Beachclub Fuel. De eerste strand editie van het jaar mogen jullie op paaszondag, 24 april, in de agenda's schrijven. And you better do that 'cause we want to see you all.

Elk seizoen heeft z'n charmes. In de winter genieten we van het oogverblindende laagje sneeuw dat elke stad en elk landschap net een tikkeltje mooier maakt en brengen we de feestdagen al etend en drinkend door met familie en vrienden. Maar daar hebben we nu wel weer genoeg van gehad. Tijd voor een nieuwe periode. Eentje waarin de zon de absolute hoofdrol gaat spelen (at least we hope so….) en waarbij we onder het genot van de lekkerste muziek weer tot laat in de avond kunnen feesten aan het strand. And what better place to do so than the newest beachclub in town: Beachclub Fuel

Op de oude plek van de BLM9 is één van de mooiste strandtenten van Nederland verrijzen, deze hotspot zal een zeer waardevolle toevoeging zijn voor het strand van Bloemendaal aan Zee. En aangezien Taste-it!! altijd gaat voor het beste wat het strand te bieden heeft, zal deze gloednieuwe club the place to be zijn voor alle house en tech-house liefhebbers op paaszondag 24 april.

De locatie is dus nieuw, maar op muzikaal gebied garandeert Taste-it!! uiteraard het hoge niveau dat jullie gewend zijn. De DJ's die voor deze kwaliteit en de ontspannen, maar toch opwindende beach vibe gaan zorgen zijn niet de minsten. Wat te denken van de mannen die Area 1 helemaal plat gaan spelen: ROOG, Baggi Begovic, Alex Cruz, Brothers in the Booth en Denniz. Vocaal ondersteund door de charming MC Roga en onder het tromgeroffel van crazy Jethro Angkotta zullen zij de zaal in vuur en vlam zetten. In de tweede zaal zal een ode gebracht worden aan een ander geluid. Een uplifting, deep geluid wat gekenmerkt kan worden als een ideale mix van techno, minimal en techhouse. Gebracht door oude meesters en jonge held(inn)en. Erick E, Edwin Oosterwal (Rejected), Mike Ravelli (GZG) en Miss Melera are taking you to the next level in Area 2.

Tickets voor deze seizoensprimeur zijn nu al verkrijgbaar en kosten slechts €12,50. Je kunt je kaartjes halen via www.taste-itmusic.nl en bij alle Free Records Shops in Nederland. Speciaal voor alle dames zijn er wederom Lady tickets verkrijgbaar. Voor slechts €17,50 krijgen twee ladies toegang. Dus ben jij klaar voor de zomer? Aarzel dan niet en get yourself a ticket.

2 opmerkingen

Roog! Nice
Edwin Oosterwal! Nice