Partyflock
 
­ Nederland

Waarschuwing voor verslavende concepten op intieme plek in Utrecht

gepubliceerd door , op
Een van de intiemste plekjes van Utrecht wordt deze lente en zomer dé plek waar je met een drankje in de zon kan genieten van techno, techhouse en minimal. Elevation Events is trots dat zij de volledige programmering op SOIA - Strand Oog in Al mag verzorgen. Diverse evenementen in alle soorten en maten. Niemand minder dan Luna City Express opent het veelbelovende chill- en feestseizoen.

Een waarschuwing is afgegeven, omdat SOIA - Strand Oog in Al een locatie is waar veel mensen meteen door verkocht zijn. Men neme een strandhuis, strandje, gras om heerlijk op te chillen en wat hippe boten die de muziek doen terugkaatsen. Muziek? Dat regelt Elevation Events, want de DJ's ontbreken nog in dit recept voor de ultieme lente- en zomerdag. Heerlijk relaxt of kei hard losgaan. Het komt allemaal voorbij dit seizoen!

Op zondag 8 mei 2011 wordt SOIA - Strand Oog in Al feestelijk geopend door het Duitse duo Luna City Express: Marco Resmann en Norman Weber. Op het toonaangevende Moon Harbour hebben deze helden al meerdere dikke releases uitgebracht zoals 'Fresh' en 'White Russian'. Na vele jaren kwam in 2009 hun debuutalbum 'Hello From Planet Earth' waarop een mix van house en eclectic is te horen: de typerende sound van Luna City Express.

Een nieuw concept is geboren met ? in het zand. De aftrap vindt op 22 mei plaats met Dimzen in het zand. Als jullie even enthousiast zijn als deze man dan wordt dit een knallende eerste editie. De desbetreffende DJ, in dit geval Dimzen, zal zijn vrienden uitnodigen om een heel mooi feestje neer te zetten. Kan het nog mooier? Ja! De entree is namelijk geheel gratis!

Vanaf de maand juni keert dit concept tweemaandelijks terug. Op 5 juni is het de beurt aan Steve Rachmad: techno producer, DJ en remixer. Velen zien hem als de vader van de Detroit techno sound in Nederland. Gerespecteerd vanwege zijn diepe, groovy sounds, indrukwekkende strings, melodieën, funk en soul. Wouter de Moor mag op 26 juni het door techno geïnfecteerde zand betreden. Techno met een flinke dosis funk!

Op zaterdag 10 juni is het tijd voor 030Fest. SOIA - Strand Oog in Al is dan het decor van een Utrechtse samensmelting! Op deze dag zullen namelijk zes organisaties hun krachten bundelen om de rest van Nederland te laten zien waar Utrecht voor staat. Een gemeenschap die weet hoe je los moet gaan, geen arrogantie en jaloezie, maar broederschap en euforie zullen de boventoon voeren! De eer is aan De Boze Buren, Groove Roots, Rave Tegen De Klok, Slapfunk, Smeerboel en Subculture.

Tot slot nog een primeur: zaterdag 10 september is het weer tijd voor Smeerboel op het Strand: smerig vet!

Heb je ze ook niet (meer) op een rijtje? Hier komt ie dan, de agenda voor mei en juni:

De agenda voor de rest van het seizoen volgt later.

Blokken dus alvast die agenda! Techno & strand = fun!

11 opmerkingen

 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
Kom maar op met die zomer!!!
VERY NICE Elevation Events!
Chillen op zondag op de hoek van de straat. Altijd fijn
Artiest Dimzen
Dimzen in het zand met Darko Esser, ESHU (Roger Gerressen, Jocelyn Abell, Ivano Tetelepta en Daan Anders) met een extra lange set (5 uur!!!) en ondergetekende...

Ik heb er zin in!!!
Gezeligg!!!!
 
nice
Woeeeeehoeeee! Helaas moet ik er een aantal missen, maar daardoor extra veel zin in de rest!!!
intieme plekken in oog en al :lol: