Partyflock
 
­ Nederland

The 90's are back: klubbheads special

gepubliceerd door , op
The 90's are back
15 februari 2011
FeestThe 90's are back · Klubbheads Special
Datumzaterdag 19 maart 2011
LocatieSchaaf
Zaterdag 19 Maart is de eerste editie van The 90's are back in 2011. schaaf city theater (muziekcentrum schaaf) is opnieuw het toneel voor dit fantastische 90's feest. Leeuwarden ging al meerdere malen plat voor dit zeer succesvolle concept. De resident dj's van deze avond Martin Harder, Ricardo Silvio & Andre Zwart zijn terug met een spetterende nieuwe editie. The 90's are back gaat terug in de tijd met al die dansvloer knallers van toen. Zo knallen ze de ene na de andere hit uit de jaren 90 uit de speakers. Robin S, van Dik Hout, Charley Lownoise & Mental Theo & Vengaboys, het kan allemaal niet gek genoeg.

Martin Harder is samen met Michel Plender en Sem Hoekema het gezicht achter deze succesformule. Deze jonge honden zijn de drijfkracht achter dit inmiddels populaire evenement. Na drie spectaculaire eerdere edities, met de The 90's are Back: Kerstshow als hoogtepunt kijken de heren met een glimlach terug naar het jaar 2010. Vol goede moed trappen ze in maart weer af met een nieuwe editie van The 90's are back.

In 2010 heeft The 90's are back ook een uitstapje gemaakt naar de sneekweek. Op het starteiland van dit inmiddels populaire zeil evenement genoten duizenden bezoekers van de vrolijke klanken uit de jaren 90.
Voor 19 maart heeft de organisatie niemand minder dan de Klubbheads weten te strikken. Zij zullen een spetterend live optreden geven.

De Klubbheads bestaan uit de dj/producers dj IttyBitty (Addy van der Zwan) en dj Boozywoozy (Koen Groeneveld). Koen en Addy waren tevens mede-eigenaar van de succesvolle platenmaatschappij digidance, die zij in mei 2005 verlaten hebben. Ze gaan door als Klubbheads en blijven verbonden aan de vele succesvolle dance-projecten die zij produceren. Hun nieuwe bedrijf heet [Unit 54] en zij zullen zich voornamelijk gaan bezighouden met een aantal nieuwe eigen labels, produceren en remixen én natuurlijk hun DJ-activiteiten.

Speciaal voor deze eerste editie van The 90's are back in 2011 heeft resident dj Ricardo Silvio een 90's mix cd samengesteld. De eerste 250 bezoekers ontvangen deze speciale The 90's are back mix cd. Wees op tijd want op = op. Ook zijn er cd's te winnen, deze kun je winnen door ons te volgen op twitter.com/The90sAreBack.

Kaarten gaan vanaf 21 februari in de voorverkoop. Kaarten in de voorverkoop zijn € 10,- en zijn te verkrijgen bij het VVV 't Kantoor Leeuwarden & blomke fan Romke (Let op, geen voorverkoop en reservering meer mogelijk bij schaaf city theater). Onder voorbehoudt zullen er deze ook nog kaarten aan de deur te verkrijgen a € 12,50.

7 opmerkingen

klubbheads :respect:
kicke!!!!!! jammer van het immers altijd verre leeuwarden!
klubbheads zijn goud waard!!! (L)
Kom je toch ff langs voor een bakkie HUUUUUUU ;)

Misschien wel even een kijkje nemen hier :respect: klubbheads!
turn up the bass...
Uitspraak van Binne op zondag 6 maart 2011 om 10:33:
Misschien wel even een kijkje nemen hier klubbheads!