Partyflock
 

Mysterieuze spacer gesignaleerd in Amsterdam

gepubliceerd door , op
Schmeck Pony
23 december 2010
FeestSchmeck Pony · Sputnik Spacers
Datumvrijdag 4 februari 2011
WinactieSchmeck Pony actiegesloten
LocatieBungalow 8
De laatste weken zijn er een aantal foto's op het web verschenen van een mysterieuze kosmonaut. Na een tijd van ongewis en vele vragen is er inmiddels meer bekend over deze verschijning. Hij gaat door het leven onder de naam Sputnik Spacer en is na jaren van afwezigheid in Amsterdam geland om zijn missie te volbrengen. Na het organiseren van vele buitenaardse feesten vond hij het tijd worden om zijn ervaring toe te passen in het Amsterdamse partycircuit. Hij heeft de Amsterdamse organisatie van Schmeckpony benaderd om zijn plan tot uitvoering te brengen. Resultaat: Schmeck Pony - Sputnik Spacers.

Na het bezoeken van verschillende clubs en festivals op de planeet Aarde brengt hij ons twee verse primeurs binnen de Amsterdamse scene. De Braziliaan Wehbba, bekend om zijn altijd vernieuwende sound versterkt door Bosniak Mladen Tomic de oostblokse beuker; tot op heden een gemis op Nederlandse bodem. Zij hebben besloten een samenwerking aan te gaan met de buitenaardse held die de Amsterdamse dance scene voor een avond in outer-space brengt. Naast deze buitenlandse helden wordt de avond compleet gemaakt met Nederlandse artiesten en up-coming talenten. Getriggerd door de buitenaardse invloeden van de Spacer zal deze avond niet te evenaren zijn. De Sputnik Spacer is al meerdere malen gesignaleerd op verschillende plekken in Amsterdam.

Deze mysterieuze spacer is niet geheel onopgemerkt gebleven in Amsterdam, ondanks het opduiken van een aantal foto's is het nog duidelijk geworden wat hij in Amsterdam komt doen: 4 februari viert hij zijn aanwezigheid in de Bungalow 8. Vrienden van over de hele wereld komen massaal bijeen om hem te zien. Wees er bij.

De kaartverkoop gaat nu met warp-speed, vis niet naast het net. Poets je spacehelm, haal je moonboots uit het vet, kom vrijdag avond en ga als een raket!

Line up:
Wehbba, Mladen Tomic, Anton Pieëte, Taras van de Voorde, Mike Ravelli, Jurwin Abbo (live), Pompidou (live), Brand (live), KERK!, Max Morel, Trish Former Friends, Andy Dwarf, Hauk 'n Baum

Prijs voorverkoop: 14 euro (ex fee) via Ticketscript

1 opmerking