Partyflock
 

Rockit 4 Years Hey! Muzik
Timetable en meer

gepubliceerd door , op
Rockit 4 Years Hey! Muzik
1 februari 2011
FeestROCKIT · 4 Years of Hey! Muzik
Datumzaterdag 5 februari 2011
LocatieWesterUnie Site
Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover! In de Amsterdamse WesterUnie viert de nu in Amsterdam wonende Michel de Hey samen met zijn vrienden het vierjarig bestaan van zijn radioprogramma Hey! Muzik! Dit viert Michel natuurlijk niet alleen.. Tijdens deze speciale Rockit editie zijn Rauwkost, Warren Fellow, Johanna Mercker en Taras van de Voorde ook van de partij om dit vierjarig bestaan van 23:00 – 05:00 te vieren.

Om alvast warm te draaien zijn deze gasten een dag eerder, namelijk op vrijdag 4 februari, allemaal uitgenodigd om te komen draaien op Fresh FM. Dit tijdens een extra lange radio uitzending van Hey! Muzik waar ze Michel en de luisteraars in het zonnetje zullen zetten! Deze speciale monsteruitzending is van 19:00 – 23:00 te beluisteren op de radio (check voor de frequentie www.fresh.fm).

De afgelopen weken hebben de luisteraars van Hey! Muzik al mee kunnen doen aan diverse prijsvragen om zo de speciale avond in de WesterUnie bij te kunnen wonen. Komende vrijdagavond geeft Michel nog een aantal prijzen weg op de radio. Mocht je mee willen dingen naar deze prijzenpot luister dan naar de speciale Hey! Muzik radio uitzending op Fresh FM.

Timetable Rockit celebrates Hey! Muzik in de WesterUnie (Amsterdam)
23:00-00:30 Johanna Mercker
00:30-01:45 Taras van de Voorde
01:45-02:15 Rauwkost - Live
02:15-03:45 Michel de Hey
03:45-05:00 Warren Fellow

Tickets
Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze avond. De kaarten a € 12,00 (ex fee) zijn verkrijgbaar via de site www.rockit.nl, www.fca.nl en bij alle Primera winkels in het land.

Zaterdag 5 maart 2011: ROCKITAnthony Rother
Exact één maand later, is de Duitse Anthony Rother te gast bij Rockit voor een denderend live optreden in de WesterUnie zoals hij ook deed op Free Your Mind Festival 2006. Naast Anthony Rother treden 2000 and One, Terry Toner, Johanna Mercker, Victor Badoux, Gideon Bouwens en Mulder op.

Maar eerste wijzen alle feestneuzen dus op zaterdag 5 februari één richting op en dat is naar de WesterUnie in Amsterdam!

2 opmerkingen

Artiest Aizito
En we zijn er uiteraard bij! Wordt enorm gezellig!