Partyflock
 

Soenda: make it 2000

gepubliceerd door , op
Er werden tien goede redenen voor Soenda Indoor aangekondigd. En deze tien gingen hard los achter de draaitafels! Van Dimzen & Erik Heijting tot aan Technasia: het knalde hard, heel hard! Maar tien goede redenen? Make it 2000! Want wat gingen jullie los: bedankt! Als bedankje alvast wat veelbelovende informatie over Soenda Festival.

Maar eerst nog een diepe buiging naar de mensen achter de dikke lasershow, het knallende geluid en de sfeerverhogende lichtshow. En een hele diepe naar de crew van Camping Comfort Zone. Heerlijk chillen met bananenbier om vervolgens met een hele artistieke glow in the dark creatie op je smoel weer opgeladen los te kunnen gaan. En los ging het zeker! Al vroeg op de avond gingen de vuisten de lucht in. Als hoogtepunt de special live act van Olene Kadar en Anton Pieëte en een hoog 'we-want-more-gehalte' bij de Franse Technasia.

Dat smaakt naar meer! Op naar Soenda Festival op 28 mei 2011. Met steeds meer nieuwe vrienden geeft Soenda graag een groter feest. Maar wees gerust: ze houden het intiem. Een groene Soendaproof locatie is gevonden met Ruigenhoek Utrecht. Een mix van dertig nationale en internationale helden zullen verdeeld over vier podia het festivalseizoen met jullie openen. Met artiesten als Monika Kruse, Oscar Mulero, Das Krause Duo, Secret Cinema, Olene Kadar en Tony Rohr moet dat wel een heel knallend begin worden. En dat is nog lang niet alles. Wordt vervolgd.

Voor nu nogmaals dank voor alle Soendaliefhebbende vuisten die weer de lucht in gingen. En plaats 28 mei alvast in je (digitale) agenda!

11 opmerkingen

nice... soenda is goed bezig...

deze zomer het festival maar eens bezoeken (Y)
 
Bam! Het was echt keihard zaterdagnacht! Fokking great!
Nu al zin in 28 Mei! Maar eerst nog ff lallen op Tegengas & Smeerboel!
Love it!
Soenda gaat echt als een raket.. wat een topfeest zaterdag!

Festival staat genoteerd, lekker op de fiets! Wanneer start de kaartverkoop? :D
zooo klote hadden ze soenda festival niet n weekje eerder kunnen doen! dan is ook emporium.. :(
Uitspraak van verwijderd op maandag 31 januari 2011 om 10:43:
Bam!
Graag gedaan ;)
was echt een top feest. uitdoor was ook super afgelopen jaar. ik kan niet wachten tot de zomer:
Het was lekker knallen:D
Wat een feest was het weer..vol gas van begin tot eind!! Op naar Soenda fest!!
Soenda Indoor was super! Belooft veel voor het festival...:D:D:D:D!!!