Partyflock
 
­ Nederland

Oldschool Gangsters vs Turbulence

gepubliceerd door , op
Over een aantal weken staat oldschool Gangsters vs Turbulence gepland voor in de nieuwe locatie Polderpoort te Vlaardingen en speciaal hiervoor heeft de organisatie het nieuwe talent Ground Force benadert voor het produceren van het Turbulence anthem.
Voor oldschool Gangsters vs Turbulence is een trailer geproduceerd die nu te bezichtigen valt op Youtube, maar voordat deze online kon gaan moest het anthem af zijn en zijn de heren uit het pittoreske Reusel de studio ingedoken en hebben een werkelijke klapper neergezet die zeker in de smaak zal vallen.

Hierbij alvast een voorproefje voor wat er te wachten staat tijdens oldschool Gangsters vs Turbulence in Polderpoort.



Als extraatje heeft de organisatie het Turbulence anthem online gezet op Soundcloud, waar deze gratis te downloaden is, dus ga snel naar: Soundcloud.

Ground Force – Turbulence Anthem op Soundcloud


Oldschool Gangsters vs Turbulence, wat plaats zal vinden op 5 februari in Polderpoort te Vlaardingen is een bijeenkomst van de bekende oldschool sound met het jeugdige hardstyle, gebracht door artiesten als The Darkraver, Rob & MC Joe, Miss Monica en meer voor de house classics/early rave en Noisecontrollers, The Viper, Ground Force en andere zullen alle hardstyle addicts voorzien van de meest beukende BPM die de oren ooit gevoeld hebben. Voor de VIPs onder ons is er een VIParea beschikbaar gesteld en kunnen de gasten met een VIPticket genieten van de speciale service en de beste House muziek van nu.

Tickets
De tickets kosten € 22,50 ex. fee in de voorverkoop en zijn te verkrijgen via www.oldschoolgangsters.nl, www.wnevents.nl en bij Sneakers Vlaardingen. VIP is € 55,00 ex.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren.

Auto & parkeren
Ook met de auto is Polderpoort makkelijk te bereiken. Parkeren kan bij Polderpoort zelf. Voor de routebeschrijving kijk je op Google Maps.

3 opmerkingen

Turbulence Anthem

raar/vals gepitched die kick op 3.33?

Verder een leuke lineup! (Y)
Aankomende donderdag (20-1-2011) DE uitzending van dit prachtige feest.
De studio zal vanaf 22.00 tot 00.00 uur gevuld zijn met dj’s van dit evenement,.... welke dan?!!

The Viper
Wicked-G & MC D-Way
Ground Force natuurlijk, en......?!!

Dat zeg ik nog even lekker niet!
We gaan natuurlijk kaartjes weggeven, en niet zo maar kaarten.....VIP Kaartjes natuurlijk

Hoe dan? check mn profiel!
Uitspraak van Robinjo op maandag 17 januari 2011 om 15:53:
raar/vals gepitched die kick op 3.33?

Nee dat is hardstyle! En dat hoort zo!

Wappie Track!