Partyflock
 

B.I.T.C.H VIP uitverkocht
Miss Monica bijgevoegd

gepubliceerd door , op
De kaarten van B.I.T.C.H 5 februari gaan weer megahard. Zo is de VIP totaal uitverkocht en zijn er van de reguliere kaarten ook niet veel meer. Dit al een maand voor het feest. B.I.T.C.H is mede door SDC.com ook nog eens veel internationaler geworden. Zo heeft de organisatie aanvragen uit Engeland, België, Italië, Duitsland, Noorwegen, Frankrijk, Amerika en Spanje. De organisatie gaat altijd voor goud en daarom staan nu al de beste acts en special effects voor jullie klaar. Bij de vorige editie was het nogal warm in de Hemkade, dit keer is er een airco aanwezig en gaan de deuren al om 21:00 uur open! Dat is veel beter voor de doorstroming. Tevens zullen er nog meer kluisjes aanwezig zijn zodat daar geen opstopping meer ontstaat. Als je dan ook nog een van de meeste geliefde dj uit de fetish scene erbij boekt als extra voor de mensen kan de avond toch eigenlijk niet meer stuk?



5 Februari wordt weer een datum om niet snel te vergeten. De afgelopen vier feesten van de Crazyland organisatie waren allemaal uitverkocht en ook deze editie gaat zeker uitverkocht. Wel heeft de organisatie met thinkyoucantease.com een afspraak tot begin april dat jullie daar nog kaarten kunnen winnen.

Na de feestmaand december met als geweldige afsluiter de Tease Lounge op Sexy Booming New Years Vibe gaat YouThinkYouCanTease gewoon door en zorgen ze ervoor dat ook de maand januari en februari wederom feestmaanden zijn! Ze geven namelijk samen met Crazyland nog driemaal twee gastenlijstplaatsen weg voor B.I.T.C.H; het kinky feest van Crazyland! Als dit dan nog niet genoeg is geven ze ook nog eens driemaal €100 waardebonnen weg te besteden bij partner Partytrendz.nl. Zo ben je in ieder geval verzekerd van ook nog eens een te gekke outfit!

Het enige wat je moet doen is een profiel aanmaken op www.ThinkYouCanTease.com. Plaats je mooiste tease foto's en meld je aan bij: 'Win actie: Doe mee'. Zorg dus dat je erbij bent 5 februari en win zoals hierboven of wees er gegarandeerd bij en koop je tickets bij een van de volgende online verkopers: Seedance en Easyticket. Je kunt dan meteen je kaarten kopen via internet.

Wil je toch liever je kaartje kopen bij een van deze voorverkoopwinkels.


Subliem Rotterdam is zelfs speciaal extra open voor B.I.T.C.H op zondag 30 januari van 10:30 tot 17:30 en op de koopavond donderdag 3 en vrijdag 4 februari tot 20:30. Zij hebben nog tickets voor B.I.T.C.H.



Heb je vragen over de kleding wat je aan mag en wat niet, mail dan naar Brigitte-more@hotmail.com en zij weet 100% wat wel is toegestaan en wat juist niet. Veel plezier!

18 opmerkingen

 
ja zin in... nog 23 te gaan...:bounce::bounce:
laatste aanpassing
 
Artiest House
Uitspraak van verwijderd op donderdag 13 januari 2011 om 16:08:
ja zin in...

Me 2!!
 
Hardstikke goed (Y)
Ik ben erbij .. gaat een heerlijk feestje worden. En met Monica als toevoeging gaat het nog harder.
gelukkig kaarten in de pockett
Werkzaam bij Trancelife
Artiest Miss Dito
Net al een top nummertje gedownload voor BITCH hij is nasty!!! :cheer: zin in!
Goeie ontwikkelingen zo te lezen! (Y)
Wordt 5 februari nóg leukerderderderderderder.... :D
laatste aanpassing
 
Klinkt weer helemaal geweldig allemaal!
Gelukkig hebben wij de vip-tickets al maanden in de pocket :cheer:
(k)(k)(k)
Uitspraak van DECISIONS op donderdag 13 januari 2011 om 17:24:
Dj Miss Monica

oldschool heldin!
Miss MONICAAAA!!!! :respect: :respect:

Mijn heldin! :respect:


Nu ben ik nog blijer dat ik er heen ga!!!!! She fokking ROCKS!!! :bounce:

Ik neem mijn bingokaart in ieder geval mee! (grapje wat oudgedienden wel snappen ;) )
laatste aanpassing
 
Eindelijk weer een BITCH!!
 
Miss Monica! :bounce:
Uitspraak van actief op vrijdag 14 januari 2011 om 01:39:
Eindelijk weer een BITCH

precies! :honger:
 
en ja hoor weer een uitverkochte editie
whiehoe zo een zin in kijk die line up :kwijl:
op na 5 februari yeah :D
be sexy naughty and yourself(L)
Miss Monica :bounce:
Dat wordt heerlijk en ga op zeker nu alweer kippevel krijgen van haar muziek :-)
 
mn eerste bitch,krijg gewoon de kriebels:lol: