Partyflock
 

Click Talent Factory

gepubliceerd door , op
Click heeft veel moois in petto voor 2011. Na een magistraal 2010, een jaar met gevuld met steevast uitverkochte Click edities in de Amsterdamse WesterUnie met verrassende en vernieuwende grote technonamen, is Click klaar voor nieuwe stappen. Naast een veelbelovende samenwerking met Woodstock zal Click aan de invulling van de vaste clubavond in Sugar Factory een andere draai gaan geven. Letterlijk. Click Factory maakt plaats voor Click Talent Factory. Een clubavond waarop nieuw talent centraal komt te staan. Niets mooier dan in de glans van grote namen jonge honden hun ding te laten doen. Het belooft een frisse benadering van het begrip elektronische muziek en dito energie in de zaal en booth. Komende zaterdag 15 januari de eerste editie van Click Talent Factory met Pitto en Daan Donk onder de dekens van organisator en resident Stefano Richetta.

De jonge Daan Donk is niet het type dj dat om een talentenavond verlegen zit om zijn kunsten van zolderkamer naar club te mogen verplaatsen. Actief als dj en organisator bracht hij deze zomer met ff Anders klinkende namen als Paul Kalkbrenner naar het Bloemendaalse strand bij Woodstock om het daar, inderdaad, allemaal net even anders dan volgens de bewandelde paden te doen. Als dj zit hij ook niet stil. Donks agenda leest als een interessante lijst van de tofste jonge organisaties van het moment en clubs als Studio 80, Sugar Factory en uiteraard Woodstock ziet hij als speeltuin. Zijn geluid categoriseert hij zelf onder de noemers classics, deephouse, disco en soms wat techno, oftewel een onbegrensde en open benadering. Aan Donk de eer om het spits af te bijten van Click Talent Factory. Komende zaterdag opent hij de eerste editie met zijn kunsten. Hekkensluiter van deze eerste editie is dj/producer Pitto. Ook geen dromer die braaf zit te wachten op de eerste de beste kruiwagen. Online een artiest met een behoorlijke fanbase en een oneindige stroom aan positief commentaar. Achter de decks van organisaties als Rekord3er en Source weet hij kenners en club heads op stoom te krijgen, in de studio werkt hij vlijtig aan zijn eerste plaat Objects In A Mirror Are Closer Than They Appear, welke medio maart in de schappen moet verschijnen. Een artiest die met zijn toewijding energie ook alles behalve misstaat op Clicks eerste Talent Factory en de dansvloer van Sugar Factory zeker in vuur en vlam zal zetten. Housepapa en organisator Stefano Richetta is het stralende licht tussen beide jongeheren in. Met zijn Click heeft hij naast zo'n beetje alle technonamen die er anno nu doen gestaan en gedraaid. Met nog meer enthousiasme ondersteunt hij op Click Talent Factory de benjamins van de scene. Richetta brengt clubvriendelijk en feestelijk geluid ten gehore met het beste van toen en nu. Garant voor een lekker nachtje dansen, kijken en luisteren.

Met het vizier gericht op morgen opent Click 2011 met een nieuwe clubavond en zet daarmee de toon voor het nieuwe jaar. Vrijbaan voor veelbelovende jonge mensen. Daarnaast belooft Click een voortzetting vanaf de hoge lat op het gebied van programmering, licht en geluid en bijzondere projecten met o.a. de nieuwe partner Woodstock 69. In de eerste maand van het nieuwe jaar in een weekend waarop de draad van het feesten weer fris opgepakt kan worden eerst dus een clubavond met frisse nieuwe elektronische muziek gebracht door jonge honden met kennis van zaken en de ambitie om het geheel tot een hoger niveau te tillen. Geen betere manier om het jaar te beginnen. Click Talent Factory, zaterdag 15 januari in hotspot Sugar Factory hartje Amsterdam.

1 opmerking

in de studio werkt hij vlijtig aan zijn eerste plaat Objects In A Mirror Are Closer Than They Appear, welke medio maart in de schappen moet verschijnen

van welk jaar? 2015? album is al 100 keer aangekondigd. laat hem eerst dat album maar is afmaken ipv steeds maar een datum te noemen :)