Partyflock
 

Dikke hardstyleklassiekers met Luna, Isaac en Daniele Mondello

gepubliceerd door , op
Dat hardstyle ontstaan is in ons kikkerlandje is wel duidelijk. Maar waar begon het eigenlijk allemaal mee? Om hier achter te komen moet je op zaterdag 26 februari 2011 vanaf 22:00 uur in The The Sand zijn. Pioniers Luna, Isaac, Trilok en onder andere Daniele Mondello nemen je mee naar de periode waar het allemaal begon. Het zal een avondje hands up in the air zijn met de voetjes van de vloer. Stuk voor stuk hebben deze hardstyle-grootheden er onwijs veel zin in en zijn al bezig met de voorbereiding om allen met een unieke set te komen.

Luna heeft eigenlijk geen introductie nodig. Door het vele experimenteren tijdens de Qlubtempo feesten van Q-dance ontstond de hardstyle. Deze leidde hem naar grote hoogte. Met zijn one man show in 2005 vulde hij een heel GelreDome met meer dan 20.000 bezoekers. Afgelopen Hard classics on the beach heeft deze man wederom bewezen waarom hij één van de betere hardstyle dj's is.

Daniele Mondello werd geboren op Sicilië. In de jaren 90 was hij zeer succesvol als scratch-dj en won hij daarvoor meerdere prijzen. In het bekende DMC World Mixing Championship werd hij in 1993 vierde. Daniele Mondello staat er om bekend met vele draaitafels en mixers tegelijk te kunnen werken. Zo trad hij in Engeland eens op met zes draaitafels en drie mixers. Begin deze eeuw kwam Daniele Mondello in aanraking met hardstyle. Door de jaren heen is het Daniele gelukt zijn scratchtechniek en zijn draaitalent te combineren, waardoor hij een unieke sound heeft ontwikkeld. Zijn originele plaatkeuze is ook onderdeel van zijn internationale succes. Daniele zorgt er altijd voor een groot deel van zijn set te vullen met platen van Italiaanse bodem. In de Nederlandse hardstyle scene is Daniele Mondello een graag geziene gast. Hij was de afgelopen jaren onder andere te zien tijdens Qlimax, In Qontrol, Defqon 1, Dance Valley en diverse andere festivals. Met name zijn legendarische set tijdens Qlimax 2003 staat vele fans nog in het geheugen gegrift.

Isaac beleefde in 1995 zijn doorbraak in de hardcore. 'Bad Dreams', een remix van Kath Bush, werd de hit van dat jaar. Toen deze stroming op zijn retour ging eind jaren 90 stortte hij zich op het produceren van hardstyle en niet zonder succes. Met On the edge in 2002 zette hij een stap die hem tot één van de betere producerende dj's nog hoger op de kaart zette. Onlangs was Isaac nog te bewonderen met een 8 uur durende dj set tijdens Thrillogy ondersteund door andere grootheden.

Trilok kennen we natuurlijk van Trilok & Chiren. Trilok is één van de eerste hardcore dj's die de overstap naar hardstyle maakt. In samenwerking met Luna starten ze DHHD en brengen veel dikke tracks uit op het label straight on records. Het label dat in 2002 gelanceerd word door Luna en Pila. Na verloop van tijd besluiten zei dat ze een eigenweg in te willen slaan en komen Trilok & Chiren met Mithica records.

Het belooft weer een memorabele avond te worden tijdens Hardclassics indoor in The The Sand op 26 februari 2011 voor meer info ga je naar Free2party.nl of volg deze organisatie op twitter.

Early bird kaarten
Met de voorverkoop van Hardclassics indoor gaat het lekker. Alle earlybird kaarten zijn reeds verkocht en de reguliere voorverkoop is inmiddels ook vol op gang. Wil je deze Hardclassics niet missen dan word je aangeraden om op tijd je ticket te bestellen.






Alle Free2party aankomende evenementen op een rijtje

35 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 20224, 106925, 63696}
nice
Kaarten zijn al lang binnen, dit wordt vet!!
Werkzaam bij Free2party
Even een korte mededeling misschien dat het loos alarm is maar het gaat vooral om de mensen die via ticketscript hun kaart hebben gekocht: We zien in de voorverkoop dat mensen ook kaarten halen nu al voor Hardclassics on the beach op Zandvoort ik hoop niet voor jullie dat je de verkeerde hebt aangeklikt zodat je 26 februari een probleem hebt omdat jullie met een ticket voor de volgende editie aankomen.
BIJ DEZE LET WEL EVEN GOED OP......Wij hopen natuurlijk dat we het fout hebben maar om scheve gezichten te voorkomen......geven we het alleen maar even aan!

:)
laatste aanpassing
 
:respect:
 
Early Hardstyle(Y)
Artiest {SHOWLIST artist 1218, 73034}
:cheer: nog maar 58 nachtjes slapen :cheer:
Uitspraak van lamtak op donderdag 30 december 2010 om 13:31:
Kaarten zijn al lang binnen, dit wordt vet!!
Naast Remember is dit zkr een feest waar ik volgend jaar aanwezig wil zijn!!

Met name zijn legendarische set tijdens Qlimax 2003 staat vele fans nog in het geheugen gegrift.

Dat kan je wel zeggen ja!! Die komt hier nog regelmatig uit de speakers gezet :P

Zijn set afgelopen Decibel was trouwens ook heeeeel erg lkkr :yes:
 
vet!!
Gelukkig weten sommige mensen nog steeds hoe hardstyle hoort te zijn! Hard Classics on the Beach deze zomer was ook zo gruwelijk vet! Mijn eerste goede voornemen: kaarten kopen voor HardClassics!! :P
 
dit gaat hem worden (L)

het beste indoor feest van 2011
Hier heb ik toch zo veel zin in (L)
laatste aanpassing
 
Hard Classics en Remember:) nou nou....
Die 2 mixes zijn wel erg lekker:D
Van de partij!Moet wel natuurlijk. Zie links <---------lachen al die ouwe classics. Mixes ook goed,brings back memories. mooie directe besturing ook.super.
Hardclassics 26-02-2011 promomix mixed by Coldfusion.mp3
Supercell-Early Hardstyle .mp3
Supercell-Early Hardstyle part 2.mp3
dikke platenkeuze @ coldfusion.mp3
Wat heb ik hier een zin in zeg! :D
Lekker weer wat early hardstyle feestjes in 2011 :respect: Werd tijd ook! :D
Uitspraak van 2Face op vrijdag 31 december 2010 om 13:47:
Mijn eerste goede voornemen: kaarten kopen voor HardClassics!! :P
Die had je al moeten hebben man. ;p

Mijne zijn al een tijdje binnen en de zin is er ook al. Helaas moeten we nog effe geduld hebben. :(
Zin innnnnn! :bounce:
Zeker aanwezig, kaartjes binnen!
te vet dit ! hahaha

ps. weet iemand toevallig welke remix van zombie nation het is in het eerste setje!

;)
Uitspraak van Coldfusion op woensdag 5 januari 2011 om 20:46:
tricky nation-tricky tricky

Die is fain..