Partyflock
 
­ Nederland

The Third Movement
The Netherlands and Germany

gepubliceerd door , op
The Third Movement
23 december 2010
FeestThe Third Movement · 10 years Tour
Datumzaterdag 16 april 2011
LocatieMaastricht Music Hall
FeestThe Third Movement · 10 years tour
Datumzondag 24 april 2011
LocatieMatrix Site
Onder het mom ‘movement is improvement' heeft The Third Movement sinds de oprichting veel ontwikkelingen doorgemaakt. Zo is het platenlabel een kweekvijver gebleken voor nieuw aanstormend talent, waarvan een aantal van hen zich inmiddels tot de gevestigde orde mag rekenen. Daarnaast is de sound van The Third Movement in de loop der jaren volledig de breedte ingegaan. Met hardcore nog altijd als hoofdmoot is er meer en meer ruimte gekomen voor de ‘meer experimentele' aftakkingen van deze sound. Een decennium geleden is het alweer dat Sebastian Hoff, beter bekend als DJ Promo, er voor zorgde dat The Third Movement het daglicht zag. De visionair Hoff zette in november 2000 met de eerste release op het platenlabel de toon voor hetgeen The Third Movement tien jaar later nog altijd kenmerkt, kwaliteit. In samenwerking met een aantal partners waarmee The Third Movement in de loop van de jaren een prettige verstandhouding heeft opgebouwd, zal vanaf januari 2011 de officiële The Third Movement - 10 Years Of Music Tour losbarsten.

Maastricht Nederland & Bochum Duitsland
De 'Third & UHM' schijnt een perfecte combinatie te zijn om een kwalitatief en muzikaal hoogstaand evenement neer te zetten. De één vult de ander aan op verschillende gebieden. In 2003 vonden deze twee organisaties elkaar al een keer. Toen betrof het een unieke samenwerking voor het eerste r_AW evenement en naar later blijkt ook de laatste. Want het concept is later verder gegaan als Club r_AW. Het zal dan ook niet verrassend zijn dat deze partijen opnieuw de handen ineenslaan voor de tour omtrent het tienjarig bestaan van Third Movement. UHM zal een exclusieve samenwerking aangaan voor de tour in Zuid Nederland en in Duitsland.

Voor Zuid Nederland is de keuze gevallen op de locatie in Maastricht waar deze 'ten years of music' tour thuis hoort: de Platte Zaol en nu bekend als Maastricht Music Hall. Op zaterdag 16 april 2011 zal Maastricht opnieuw met keiharde rauwe techno, industrial en hardcore beats worden overspoeld!

Line-up
Area 1: 10 years of TTM - hardcore

Promo (10 years TTM set)
The DJ Producer Verenigd Koninkrijk
Catscan Nederland
Sandy Warez België
The Wishmaster Italië
D-Passion Nederland
Armageddon Project Italië
Sequence & Ominous Nederland

Area 2: 10 years of TTM - Industrial/hardtechno
Daniela Haverbeck (CLP)
N-Vitral Nederland
Mindustries Nederland
Matt Green Verenigd Koninkrijk

Tickets
Tickets voor de editie in Maastricht zijn te verkrijgen in de voorverkoop voor slechts € 25,- ex fee! Je kan terecht bij alle Free Record Shops en Primera zaken in Nederland. In België via FNAC en alle Free Record Shops en in Duitsland via www.partytickets.de Ook zijn een aantal bekende vaste voorverkoopadressen voorzien van een beperkt aantal hardtickets. Wil je snel, veilig, eenvoudig en tegen een voordelig tarief je ticket aanschaffen? Koop dan via www.u-h-m.com je e-ticket.



Voor Duitsland (Ruhrgebiet) is gekozen voor de meest ultieme underground locatie: de Matrix in Bochum. Hier zullen op Paaszondag (24 april 2011) maar liefst drie areas in diverse stijlen worden geprogrammeerd waarbij UHM een extra area zal gaan hosten.

Line-up
Area 1: 10 years of TTM - hardcore

Promo Nederland (10 years TTM set)
Stormtrooper Oostenrijk
Daniela Haverbeck Chili
The Wishmaster Italië
Catscan Nederland
D-Passion Nederland
Sequence & Ominous Nederland

Area 2: 10 years of TTM - Industrial/hardtechno
Peaky Pounder Nederland
Richie Gee Spanje
Manu Le Malin Frankrijk
Simon Underground Verenigd Koninkrijk
Sandy Warez België
Deathmachine Verenigd Koninkrijk

Area 3: Partners in Crime by UHM
Newstyler Duitsland
D-Ceptor Duitsland
Triax Nederland
X-treme Nederland
Mr. Sinister Nederland
Hate Division Duitsland
Sillysickcore Duitsland
R-Kane Duitsland
Quitara Nederland

Tickets
Tickets voor de editie in Bochum zijn te verkrijgen in de voorverkoop voor slechts € 25,- ex fee! Je kan terecht bij alle Free Record Shops en Primera zaken in Nederland. In België via FNAC en alle Free Record Shops en in Duitsland via www.partytickets.de en Eventim. Ook zijn een aantal bekende vaste voorverkoopadressen voorzien van een beperkt aantal hardtickets. Wil je snel, veilig, eenvoudig en tegen een voordelig tarief je ticket aanschaffen? Koop dan via www.u-h-m.com je e-ticket.

Beide locaties hebben in verhouding een beperkte capaciteit qua bezoekersaantallen en er zijn geen geluidslimieten! Deze twee factoren samen zullen zorgen voor een unieke sfeer met alleen de liefhebbers en fans van elektronische muziek in de hardere housestijlen die TTM vertegenwoordigd.

Het moge duidelijk zijn dat in de line-up uitsluitEnd Artiesten geprogrammeerd worden die TTM vertegenwoordigen maar ook artiesten die in de laatste jaar jaar een (grote) rol hebben gespeeld binnen het TTM label of hebben samengewerkt op muzikaal gebied. Tevens zal DJ Promo tijdens deze edities een speciale '10 Years of TTM' dj set voorbereiden!

Meer info: www.u-h-m.com of www.thirdmovement.nl

17 opmerkingen

 
Werkzaam bij SEKOIA
Geen Peaky en geen Manu in Maastricht :/..


voor de rest wel dik :)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1435, 2296}
Artiest Foltergeist
De Matrix in Bochum is anders ook een zieke locatie, zo'n vies hard geluid heb ik nog nooit gehoord.

Simon Underground, Deathmachine, Manu daar zeker dik (Y)

Beiden aanwezig :cheer:
heerlijk toch?
Daniela Haverbeck bij de hardcore?!?
Promo met ze zelf toebedeelde kwaliteits stempel. Niet vernieuwend sinds 2004.
gewoon vette shitttt :cheer:
Uitspraak van Lange Erwin op donderdag 23 december 2010 om 15:51:
Catscan er weer bij..

viel zelfs mij op, en zit al jaren niet meer in de hardcore :p
Uitspraak van Tumult op donderdag 23 december 2010 om 21:25:
Promo met ze zelf toebedeelde kwaliteits stempel. Niet vernieuwend sinds 2004

moet zeggen dat ik z'n samenwerkingen op Stijlloos aardig vernieuwend vind! t is dan niet zo zeer hardcore maar goed... sowieso vind ik m vernieuwender dan heel veel andere dj's die te veel eenheidsworst maken.. en wie kun je tegenwoordig dan wel vernieuwend noemen??
Artiest {SHOWLIST artist 1260, 75631}
Knallen, knallen en nog eens knallen.. dat gaan we. :yes:
Aanwezig in Maastricht, wil het volledige The World Is Mine album daar horen :respect:
Uitspraak van Roef op vrijdag 24 december 2010 om 11:39:
moet zeggen dat ik z'n samenwerkingen op Stijlloos aardig vernieuwend vind!

Hmm ja dat kan je nog wel enigszins vernieuwend noemen. Maar zijn hardcore is echt bagger met een hoofdletter B. Met zijn kansloze samples altijd, word er boos van. Hardcore is sowieso een aflopende zaak qua vernieuwing, volg het dan helaas ook niet of nauwelijks meer op het gebied van nieuwe releases.
 
kom godver nou eens een keer naar de randstad:[ - regio Amsterdam
laatste aanpassing
Idd
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 25 december 2010 om 02:23:
kom godver nou eens een keer naar Amsterdam
laatste aanpassing
sandy warez!!!!!
Uitspraak van Tumult op vrijdag 24 december 2010 om 17:11:
Hmm ja dat kan je nog wel enigszins vernieuwend noemen. Maar zijn hardcore is echt bagger met een hoofdletter B. Met zijn kansloze samples altijd, word er boos van. Hardcore is sowieso een aflopende zaak qua vernieuwing, volg het dan helaas ook niet of nauwelijks meer op het gebied van nieuwe releases.

denk dat t sowieso over de hele linie stilstaat... is er uberhaupt nog een dj waarvan jij zegt dat ie vernieuwend bezig is? misschien is het einde van het tweede hc-tijdperk nabij is...