Partyflock
 
­ Nederland

Driftige Nieuwjaarswens

gepubliceerd door , op
Drift
3 november 2010
Dat Drift Oud Hollandsch Nieuwjaar het meest populaire feest van Nijmegen is moge duidelijk zijn. Op 26 november, meer dan een maand voor aanvang, gingen om klokslag twaalf namelijk de laatste kaarten over de toonbank. Drift is natuurlijk blij met deze enorme animo. Momenteel wordt er dan ook hard gewerkt om alles tot in de puntjes te optimaliseren. Omdat er slechts 1300 mensen naar binnen mogen kon Drift niet aan de enorme vraag voldoen. Daarom is er op het laatste moment nog een Oud Hollandsche winactie op poten gezet waarmee Drift de mogelijkheid biedt om toch nog aanwezig te kunnen zijn.

Driftige nieuwjaars wens
Voor de echte fanatiekelingen is er als laatste redmiddel een fraaie actie bedacht waarmee 3 vriendengroepen, van ieder 5 personen, de mogelijkheid kunnen verdienen om geheel gratis naar Drift Oud Hollandsch Nieuwjaar te komen. Wat hiervoor moet worden gedaan is het volgende:
  1. Maak samen met je 'kaartenloze' lotgenoten een origineel pakkend filmpje (animatie mag ook) waarin een gezamenlijke nieuwjaarsdrift wordt geuit. Deze 'drift' moet betrekking hebben op iets dat jullie (of jullie) graag willen bereiken in 2011. Het is dus meer dan een normale gelukwens en het heeft des te meer te maken met een bepaalde ambitie of behoefte. Originaliteit wordt hierbij zeker beloond. (Een filmpje waarin mensen graag kaarten willen is in die zin dus niet bijster origineel)
  2. Verwerk de nieuwjaarsdrift vervolgens op creatieve wijze in een filmpje. Dit filmpje moet tussen de 30 seconden en de 1,5 minuut lang zijn.
  3. Zet het filmpje vervolgens op youtube onder vermelding van 'Drift Nieuwjaarswens' + de titel van het filmpje. Post het filmpje daarna op facebook en probeer zoveel mogelijk 'vind ik leuk''s te bemachtigen. Stuur de link van de youtube en de facebook link met het geposte filmpje op 27 december voor 22.00 naar info@driftomtedansen.nl.

Beoordeling
De inzendingen worden vervolgens op twee manieren beoordeeld.
  1. De kwaliteit en de originaliteit van het filmpje.
  2. De filmpje met de meeste aantal 'vind ik leuk's

Op 29 december om 12.00 worden de winnende fimpjes via mail, op de drift site en via social media bekend gemaakt!

Drift Witte Donderdag editie invites Objektivity
Vers van de pers kan Drift tevens aankondigen dat niemand minder dan Dennis Ferrer de legendarische witte donderdag editie komt rocken. Meer informatie over de start van de kaarverkoop volgt eind januari.

Als laatste wenst Drift iedereen een grandioos kerstfeest en een minstens zo goed nieuwjaar. 2011 wordt een mooi jaar. Dat staat vast!

1 opmerking