Partyflock
 

Sat Is Factory Christmas special
invites Michel de Hey

gepubliceerd door , op
Christmas Factory
17 november 2010
Kerst staat weer bijna voor de deur en bij deze periode om het jaar draait het natuurlijk enkel maar om gezelligheid, vrienden en cadeautjes! Dit jaar zit je voor alle drie weer gebakken bij de Sugar Factory! Wat betreft vrijgevigheid zit het goed, want Amsterdams favoriete nacht theater heeft Michel de Hey bereid gevonden om een mooie 3 uurs set met een strik er omheen te draaien! Meneer de Hey heeft eigenlijk geen introductie meer nodig, als graag geziene gast op talloze feesten en festivals heeft hij inmiddels flink zijn stempel gedrukt op het Nederlandse nachtleven. Met zijn energieke sets gevuld met techno en house, heeft hij de laatse 15 jaar bijna elke dansvloer in Nederland aangedaan en losgetrokken. Daarnaast is de beste man een gezelligheidsdier, die de warmte en knusheid van kerstmis op zijn manier zal uitstralen. Wees niet verrast als er een ho ho ho over de dansvloer galmt en schrik niet als de bass er hard in komt want net zoals het weer is Michel niet te voorspellen met kerstmis!

Om deze kerstspecial extra schwung te geven, heeft hij de hulp ingeroepen van niemand minder dan Terry Toner! Deze hoofdstedelijke held staat altijd garant voor energieke en knallende sets en dit zal deze avond niet anders zijn. Als head honcho van Electronation heeft hij zijn sporen in de scene allang verdiend en zal hij met genoeg presentjes gaan strooien om het feest gaande te houden! Maar het draait natuurlijk niet enkel maar om geven, zoals elk kerstfeest is delen ook key! Deel jullie warmte, gluhwein, sneeuw, mutsen, drank, spijs, danspasjes, geluk, house en techno met Michel de Hey en Terry Toner en dan zullen zij julllie ook zeker niet alleen laten dit jaar!

Kom dus gezellig naar de Sugar Factory op 25 december, waar de zaal rijkelijk zal worden gevuld met cutting edge muziek variërend van warme house tot funky techno. Deuren zullen vanaf 00.00 geopend zijn om alle feestgangers te verwelkomen! Dus vergeet je familie niet tijdens deze dagen, verras je broer of zusje met een avondje techno onder de boom en maak er een spannende kerstmis van!