Partyflock
 

Kerstcalorieën verbranden in de Winkel van Sinkel

gepubliceerd door , op
L'Etikerst
25 november 2010
FeestL'Etikerst · Moon Harbour
Datumzondag 26 december 2010
LocatieWinkel van Sinkel Site
Buiten brand de haard, binnen vriest het dat het kraakt... Geen Centrale Verwarming, of geen zin om thuis te zitten in de ijzige vrieskou na twee knusse kerstdagen? Vergeet je kerstetiquette, trek je stoute sokken aan en verbrand je kerstcalorieën, Zeus organiseert op zondag 26 december L'Etikerst (2e kerstdag) in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Deze kerst zullen de drie koningen eerder dan beloofd de verlossing brengen, niet het oh zo heilige kerstkindje zal er met de eer vandoor gaan, maar de zalige platen van o.a. Polder(live), Luna City Express, Olene Kadar(live) en Erick E brengen de verlossing.

Speciaal voor de liefhebbers deze prachtige compilatie van Kerst L'Etikkitten in het Brabants:



Eenmalige Future Garage set:
De kelderzaal wordt omgetoverd tot een dampende dans ketel, o.a. DGdaan en Roonigan🇬🇧 halen alles uit de kast tijdens hun B2B set. Stijlen combineren is met hun Future Garage niets nieuws. Waarna Willem Woortman & Wouter Vogelaar met een Berlijnse stijl het stokje overnemen. Daya Joost Ruyter verzorgen de opening, Daniel Zuur volgt zijn collega's op met een zalige live act en Macroscope & Barth Floor schuren als afsluiting de vloer nog even licht op met hun schmerige sandpaper house.

Speciale Techhouse set:
Erick E draait deze dag een andere set dan hoe we hem de laatste jaren veelal hebben leren kennen. Zijn muziek blijft zich evolueren en ontwikkelen, tijdens zijn carrière die inmiddels al meer dan twintig jaren ervaring rijk is heeft Erick alle denkbare stijlen elektronische muziek weleens op zijn draaitafels gehad. Of het nu Hiphop uit de jaren '90 is of de classic sound van de RoXY, Erick heeft het meegemaakt! Dit jaar nog waste Erick E de oortjes van Oner Ozer tijdens een van zijn eerste tech house sets op Crackhouse.

Timetable:

L'Etikerst main hosted by Moon Harbour
23:00 - 01:00 Erick E
01:00 - 02:00 Polder
02:00 - 04:00 Luna City Express
04:00 - 05:00 Olene Kadar

L'Etikerst basement hosted by Wir Lieben Sonntag
00:00 - 01:00 Daya & Joost Ruyter
01:00 - 01:30 Daniel Zuur (live)
01:30 - 02:45 DGdaan & Roonigan UK Divert (Future Garage DJ set)
02:45 - 04:00 Willem Woortman & Wouter Vogelaar
04:00 - 05:00 Macroscope & Barth Floor

After Party:
Dansen tot in de vroege uurtjes is niet meer voldoende, kerst vraagt om een waardige afsluiting. Rechtstreeks vanuit de Winkel van Sinkel 150m langs de werf, tweede deur rechts en de after kan van start. Van 05uur tot 12uur 's middags gaan we door in Club Lux met de L'Etikerst Afterparty.

Tickets:
In lapland zijn de Zeus elfen druk bezig om aan de grote vraag bestelde kaarten te voldoen. Zelfs de altijd onmiskenbare Rudolph R.(te herkennen aan zijn rode neus) helpt ijverig mee. Deze kaarten zijn te bestellen via zeusevents.nl voor €15 vvk.

3 opmerkingen

Kaartenverkoop gaat hard! :)