Partyflock
 

Dir-T Beats
openingsavond poppodium Bergen op Zoom

gepubliceerd door , op
Dir-T Beats
17 november 2010
FeestOpeningsweekend · Dir-T Beats
Datumvrijdag 21 januari 2011
LocatieGebouw-T Site
Vrijdag 21 januari opent het Bergse poppodium Gebouw-T voor het eerst haar deuren. Na een jarenlange roep om meer uitgaansmogelijkheden wordt het regionale uitgaanspubliek vanaf nu op haar wenken bediend in deze nieuwe poptempel. In de gevarieerde programmering is ook regelmatig plaats voor dance events, die ondermeer in samenwerking met 2K Music (organisator van o.a. Bassrulers) zullen worden georganiseerd.

Zo wordt de opening gevierd met het nieuwe danceconcept ‘Dir-T Beats'. De line-up bestaat uit een mix van internationaal gerenommeerde dj's en lokale talenten. Zo zal Vato Gonzalez plaatsnemen achter de draaitafels. Na het creëren van zijn eigen ‘dirty house sound' is hij in sneltreinvaart uitgegroeid tot één van de populairste Nederlandse dj's. Samen met MC Tjen stond hij de afgelopen jaren op vrijwel alle grote festivals, terwijl zijn mixtapes en producties overal te horen waren.

Daarnaast is ook Billy the Klit van de partij. Deze excentrieke dj heeft al jarenlang een unieke eigen sound en brengt werkelijk elke dansvloer tot leven met zijn energieke optredens. De overige dj's in de grote zaal zijn BIGGI, Pat B en Sebastian Floris (voorheen San Sebastian). In de tweede zaal bestaat de line-up uit Electrolytes, JJE en de D-Fusion dj's Dave Laville en LucaCulo.

Gebouw T heeft kosten nog moeite gespaard om aan alle kwaliteitseisen te voldoen. Na een complete verbouwing is het historische pand omgetoverd tot een moderne poptempel. Hierbij is zeer veel aandacht besteed aan de akoestiek en de isolatie, om geluidsproblemen te voorkomen. Daarnaast is geïnvesteerd in de nieuwste licht en videotechnieken, terwijl deze tijdens Dir-T Beats ook nog versterkt worden door lasers.

Omdat de opening van het poppodium natuurlijk een feestelijke gebeurtenis is zijn de kaarten voor de eerste editie van Dir-T Beats slechts € 10,00. De kaarten zijn o.a. verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl

De komende maanden staan er ook nog diverse nieuwe evenementen van 2K Music in de planning van Gebouw-T. Zo zal op zaterdag 19 maart de eerste editie plaatsvinden Club-T, dé nieuwe maandelijkse clubavond van Bergen op Zoom. Op zaterdag 2 april is de start van ‘Hit the 90's, een concept waarin de sound van de jaren '90 weer tot leven komt. Ook zal er op korte termijn nog een harddance event aan de agenda toegevoegd worden. Kortom, Bergen op Zoom komt komend jaar weer tot leven.

3 opmerkingen

wat een lelijke naam....gebouw T?
Uitspraak van BIG BOSS op maandag 13 december 2010 om 14:14:
wat een lelijke naam....gebouw T?

Kijk uit he vriend, je zit nu in mijn wijk! haha
Eindelijk weer n partylocatie in BoZ! Ben erg benieuwd hoe t bevalt daar. De eerste feestjes zien er iig al leuk uit!