Partyflock
 

Welcome To The Future
New Years Eve 2011

gepubliceerd door , op
Welcome To The Future
7 december 2010
FeestWelcome To The Future · New Year's Eve
Datumvrijdag 31 december 2010
LocatieStudio 80 Site
Hoe kun je het nieuwe jaar beter verwelkomen dan met het feest dat als geen ander de geheimen van de toekomst ontsluiert? Welcome To The Future valt daarom ook dit jaar de eer te beurt om 2011 in Studio 80 in te luiden met een programma van wereldklasse.

Hoofdact is de Engelse dj-producer Jimpster, die we natuurlijk kennen van zijn meesterlijke producties en een reeks fabuleuze dj-sets op de jaarlijkse Freerange-nacht tijdens de Amsterdam Dance Event. Al ruim tien jaar leidt Jimpster (Jamie Odell) het Britse deep house-label Freerange, dat in die periode een indrukwekkend oeuvre van pure kwaliteitshouse de wereld in stuurde. Alleen al om wat Jimpster dit jaar produceerde verdient hij een plek in de galerij der allergrootsten. Zoals zijn meest recente release, het fraaie ‘Alscace & Lorraine’ (Freerange), een groovy housetrack met fraai dwarrelende melodieën. Ook heel bijzonder was de remix die Jimpster dit jaar maakte voor Josh Wink, het zinderende ‘Jus Right’ (Ovum).

Check vooral ook Jimpster’s weergaloze, ruim twee uur durende dj-set, opgenomen tijdens zijn ADE-Freerange-nacht in de 80, die binnenkort te beluisteren is op Soundcloud en 3 voor 12. Hier is nog eens luid en duidelijk te horen waarom Jamie Odell een van de favorieten is van WTTF en Studio 80. Zijn warme, meeslepende en altijd melodieuze house biedt de perfecte soundtrack voor een nacht vol good vibes en gezelligheid.

Dat laatste kunnen we zeker ook verwachten van onze Nederlandse held Eric de Man, die echt weer helemaal terug is. En zeker in de 80, waar hij dit jaar uitgroeide tot een van de toppers van WKND. Bovendien gaat de samenwerking tussen Eric en Welcome To The Future al ruim tien jaar terug tot de legendarische WTTF-edities in Paradiso in de jaren negentig.

Female dj’s spelen altijd een belangrijke rol op WTTF en zo ook weer op deze New Years Eve. Dorine Dorado, queen of the leftside, is natuurlijk van de partij en bovendien op haar favoriete plek: in de eerste uren van de nacht. Verder staat er nog een andere stoere dame op het programma, Johanna Mercker, die haar sporen ook al ruimschoots heeft verdiend in de 80. Eveneens in de tweede zaal een dj-team dat op deze WTTF voor het eerst samen achter de draaitafels te zien en te horen zal zijn. Gideon Bouwens en Mulder, die dit jaar beiden hoge ogen gooiden met releases voor respectievelijk Remote Area en Bla Bla. Master of Ceremonies is MC Complicated, die nog flink wat olie op het vuur zal gooien tijdens deze daverende inluiding van het nieuwe jaar.

Studio 80 wil iedereen uitnodigen om al voor twaalven naar het Rembrandtplein te komen, om de jaarwisseling gezellig in Studio 80 te vieren. De champagne staat koud. Kaartjes voor de Studio 80 New Years Eve zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop en kosten 30 euro. Check Ticketscript of de Studio 80 website. (www.studio-80.nl) Wie in het bezit is van de speciale Studio 80 Graag Geziene Gast pas betaalt slechts 20,-