Partyflock
 
­ Nederland

Bi-Sexual
X-Mass Edition

gepubliceerd door , op
Bi-sexual
9 november 2010
FeestBi-sexual · X-mass edition
Datumzaterdag 18 december 2010
LocatiePartyPlayers Site
Alweer de 3e editie van Bi-sexual en helemaal in het teken van de gezellige en warme dagen. De grot van PartyPlayers word helemaal omgetoverd tot een X-mas grot. Het weekend voor de kerst neemt Bi-sexual je vast mee in die heerlijke warme en knusse sfeer van de kerstdagen. Ook dit keer heeft Bi-sexual weer geweldige dj’s in de line up staan die de voetjes doen bewegen.

Als eerst zullen de Dirtyrockers de avond gaan openen van 20:00 tot 22:00 met hun lekkere klanken en eigen nummers. Via Big Boss Records van Rob Boskamp hebben de Dirtyrockers al verschillende nummers en remixen uitgebracht. Ook waren zij al te zien en te horen op Essential, maar nu ook op Bi-sexual. Dan komt Ozzi van 22:00 tot 0:00. Al helemaal bekend als de lekkere gangmaker. Ozzi gaat deze keer zijn ander kant laten zien en maakt je vast warm voor de rest van de avond en nacht.

Dan is het zo ver… Bi-sexual heeft voor de kerst editie een geweldige dj weten te strikken. Men kan wel zeggen dat deze dj wereldwijd bekend is en 18 december draait deze dj bij Bi-sexual vanaf 0:00 uur. De naam…. Die word nog niet prijs gegeven, wil je weten wie deze bekende dj is?…. Kom dan langs.

Dan is de tijd aangebroken voor Dj M-Tech. Al geruime tijd lekker bezig met plaatjes draaien. Ook al een bekendheid in de swingers wereld. M-Tech zal dan het roer over nemen van de mystery dj en draait lekker door tot 2:00 uur. De nog beetje vast zittende voetjes komen dan vanzelf wel los. Als laats heeft Bi-sexual op het programma staan dj CyRonn. Op vele feesten heeft CyRonn de mensen doen verassen met zijn muziek. Velen vinden hem helemaal geweldig, daarom dat Bi-sexual ook CyRonn als afsluiter heeft staan voor deze geweldige avond.

Bi-Sexual is een begrip
Bi-sexual is het feest voor Bi en Bi-schierige mensen maar zeker ook voor de hetero mensen. Alles kan en mag maar heel belangrijk… Niets moet. Bi-sexual staat voor spanning, erotiek, gezelligheid, respect, begrip voor elkaar en een avond vol heerlijke muziek van deze geweldige dj’s.

Bi-sexual wil je tenslotte nog voorstellen aan mc J. Mc J mag toch wel genoemd worden als de Bi-sexual MC, elke editie konden we niet zonder hem.

Nog even de tijden van de dj’s
20:00 - 22:00 Dirtyrockers
22:00 - 00:00 Ozzi
00:00 - 01:00 Mystery DJ
01:00 - 02:00 M-Tech
02:00 - 04:00 CyRonn

Dus… Kom gezellig langs en ervaar de harmonie en gezelligheid van Bi-sexual.