Partyflock
 

Code Red

gepubliceerd door , op
Op 11 december wordt Leusden (een dorp precies in het midden van het land) weer opgeschrikt door een oorverdovend lawaai in de vorm van de beste early, darkcore, tekno, frenchcore en terror die de scene te bieden heeft: Dan is het namelijk weer tijd voor een nieuwe editie van Code red.

Voor het eerst presenteert Code red een hoofdact uit het buitenland: niemand minder dan de Progamers! Dit duo (bestaande uit Skoza en RBMZ) zijn een begrip in de frenchcore wereld en reizen helemaal vanuit Frankrijk af om een live optreden te verzorgen in de Cultuurpodium Fort33. De organisatie, de vaste bezoekers en ook de Progamers zelf kijken enorm uit naar dit optreden.

Ook is het duo Syntax Terror uit Zuid Holland uitgenodigd om hun koffers te voor schijn te toveren, de apparaten er uit te halen, aan te sluiten en een flinke terror set weg te geven. De heren van Syntax Terror draaien al heel wat jaartjes mee en weten inmiddels wel hoe ze de feest-voetjes van de bezoekers van de vloer moeten krijgen.

Een minder bekend duo dat een live optreden gaan verzorgen is M2M: 2 jongens met veel passie voor de tekno, tribe, frenchcore muziek die ze live uit hun samplers laten knallen.

Naast frenchcore en terror heeft Code red natuurlijk meer te bieden:
Dj Noizer is wederom uitgenodigd om een dikke early hardcore set neer te zetten. Kenners, liefhebbers en eerdere bezoekers van Code red weten dat hij dit als geen ander kan!

Mozt-Hard zal middels een liveset het darkcore gedeelte voor zijn rekening nemen en de avond wordt gehost door mc Steve.

Om het feest knallend te beginnen heeft de lokale speelgoedwinkel besloten een vuurwerkshow te geven op het terrein van de Cultuurpodium Fort33 net voordat het feest begint (20:30).

Dus houd je niet alleen van knallen in de vorm van muziek? Zorg dan dat je wat eerder bent!

De entree voor deze avond bedraagt maar € 7,50 dus kom op 11 december naar Leusden want het wordt weer extreem knallen op Code red.

Line-up:
Live: Mozt-Hard
Live: M2M
Noizer
Live: Syntax Terror
Live: Progamers

5 opmerkingen

Werkzaam bij Skullz Productions
Artiest {SHOWLIST artist 73115, 19230}
Goed bezig gasten (y)

Hopelijk ga ik het nog redden die avond :D
oke dan dat zijn nog eens berichten en goed om te weten ik ben er zo ie zo :bounce:
dit wil en kan ik niet missen :P:D

(k)
Uitspraak van DJ Skullz op dinsdag 30 november 2010 om 14:07:
Hopelijk ga ik het nog redden die avond

We zien je net als vorige keer vast wel weer even verschijnen(Y)