Partyflock
 

Your WKND starts here

gepubliceerd door , op
Alweer 132 edities geleden startte Studio 80 een nieuwe donderdagavond met de toepasselijke titel WKND. De visie was duidelijk: WKND moest in het teken staan van house in al haar muzikale kleuren, van nu house tot classic en alles daartussen in.

Ruim twee jaar later is WKND uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam en omstreken. Alle redenen om op onze lauweren te rusten? Natuurlijk niet. Als je een wekelijkse avond vers wilt houden, zal je ook continu moeten vernieuwen. Daarom staan we op scherp voor het nieuwe jaar WKND!

Zo is er een nieuwe groep residents aangetrokken die vanaf heden de tweede zaal zal hosten. Naast residents David Labeij, Boris Werner, William Kouam Djoko, Timstr aka Tim Avis, Wouter de Moor, Dorine Dorado, Ille Bitch, Gideon Bouwens, Johanna Mercer, Edwin Oosterwal en Eric de Man gaan nu ook Wub, Lilith, Jaime Frias, The Fresh Kids & The Ice Cream Truck en Tim Hoeben wekelijks helpen de tent af te breken.

En dat is niet het enige goede nieuws. Naast het feit dat nu ook de tweede zaal wekelijks open is, kunnen we iedereen die in december voor 0:00 komt, verblijden met gratis entree in de 80. En met de kou in het vooruitzicht wil je zeker wel voor middernacht (en de lange rij) binnen zijn.

De programmering voor WKND in december:

2 december
Studio 1: Ille Bitch, Dorine Dorado
Studio 2: Wub, Camiel Daamen, Bono

9 december
Studio 1: Boris Werner, Mirella Kroes
Studio 2: Tim Hoeben, Matthijs Groos

16 december
Studio 1: Wouter de Moor, Efdé
Studio 2: Steefig, KERK!!, Francesco Robustelli

23 december
Studio 1: Pete Bandit & Jason Shae, Tom Ruijg
Studio 2: Jaime Frias, Tommy Kornuijt, Tom Liem

30 december
Studio 1: William Kouam Djoko, Timstr aka Tim Avis
Studio 2: Lilith, Brent Roozendaal

Dus, voor zes euro zit je van 23:00 tot 03:30 goed in de Studio 80. En voor gratis tot 00:00…… wat een begin van je WKND!

6 opmerkingen

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Lekker op de donderdag!
 
Artiest Roman Coskun
inmiddels een classic!
Artiest unders
ziet er goed uit !!! :)