Partyflock
 

Kranckjorum

gepubliceerd door , op
KrancK wil het nieuwe jaar bescheiden inluiden met een klein thema feestje voor wat vrienden. Niets bijzonders, gewoon gezellig. Onder de genodigden zijn wat vrienden, waaronder: Tony, Tim, Egbert, Boris en nog een aantal andere vriendjes en vriendinnetjes.

De organisatie heeft een gezellige plek gekozen waar zij dit rustig op hun gemak kunnen vieren onder het genot van een glaasje bubbels en een achtergrondmuziekje. De Veemarkthallen leek hen daar wel een gezellige plek voor en het thema ziek kon daar ook leuk naar voren komen. De organisatie vind de gezondheid van zijn bezoekers zeer belangrijk vandaar de volgende voorzorgsmaatregelen.

Om te zorgen dat de oortjes vertroeteld worden, heeft KrancK twee ervaren oorartsen ingevlogen, namelijk: Tony Rohr en Tim Xavier, alias The Afternoon coffee boys! Met een extra lange set zullen zij zich profileren als ware wonderdokters.

Natuurlijk hebben ze in de Veemarkthallen ook een goede veearts nodig, om al het loslopende wild in bedwang te houden. Wie is hier nou beter voor geschikt dan de best draaiende dierenvriend van Utrecht en omstreken? Wie anders dan de enige echte Wesdex!

Om het hartritme te verhogen, zal de beste Amsterdamse hartchirurg de honneurs waarnemen. Het jaar 2011 gaat knallend beginnen met Boris Werner!

Hiermee is de kuur nog niet voorbij. Na al dit muzikale geweld moeten de gezichten weer glad gestreken worden, voordat iedereen veilig en gezond naar huis kan. Hiervoor heeft de organisatie een uiterst bekwame kaakchirurg uitgenodigd, de rijzende ster van Papendrecht, die vorig jaar onder de vleugels van secret cinema uitgroeide tot nationale lieveling en inmiddels bij Cocoon ook internationaal furore maakt. Dit is niemand minder dan Egbert!

In dit totaalplaatje ontbreken alleen nog een drietal vaardige huisartsen. 2010 zal worden afgesloten door een bijzonder trio plattelandsdoctors, we hebben het hier natuurlijk het huiseigen WeissNicht-collectief. De jongens: Silence Music, DerMan en Thommy Feelgood zorgen voor knallend einde van 2010.

Dat is nog niet alles, want naast de operatiekamer zal er ook een intensive care aanwezig zijn. Op de intensive care zullen de besten Utrechtse doctoren laten zien dat zij hun sporen al meer dan verdiend hebben! Deze afgevaardigden van diverse organisaties uit Utrecht verenigen zich om te laten zien wat ze waard zijn. Hier wordt gesproken over de levensredders van Doe//rak Invites, Rave tegen de Klok, SlapFunk en Boze Buren. Zij leveren gezamenlijk de co-assistenten voor Utrecht Underground: Kaskrakers, Erik Heijting, Onno Splinter, Samuel Deep B2B met het SlapFunk-collectief en de Boze Buren (Majestic, Odenkirchen & Klemtoon).

De organisatie wil het feest niet te exclusief houden, daarvoor zijn er een aantal kaarten beschikbaar. Een beperkt aantal Early Birds is beschikbaar voor €25,-, dus wees er snel bij en koop je kaartje bij PayLogic: https://v1.paylogic.nl/frontoffice/?command=paymentMenu&merchantModuleID=44493&portal=fZf7Nar6m_o

Aangezien het hard gaat met de vroege-vogel-kaarten, heeft KrancK ervoor gekozen er nog 50 extra in de verkoop te doen. Dus haal nu snel je kaartje met voordeel!

Line-up:
KrancKenhaus:
Afternoon coffee boys (Tony Rohr & Tim Xavier)
Boris Werner
Egbert (live)
Wesdex
WeissNicht (live)

Utrecht Underground:
Erik Heijting
Onno Splinter
Samuel Deep b2b SlapFunk
Kaskrakers
Boze Buren (Majestic, Odenkirchen & Klemtoon)

3 opmerkingen

 
Hehe, grappige naam! (Y)
Het gaat KrancKzinnig worden met oud&nieuw!!!
Werkzaam bij KrancK
Artiest Dermann
maar ook gewooon leuk en gezellig