Partyflock
 

Zerogravity haalt internationale technohelden naar Breda

gepubliceerd door , op
ZeroGravity
4 november 2010
De donderdagavond is voor velen ook wel het synoniem voor het begin van het weekend, daarom luidt ZeroGravity het weekend in met de grootste artiesten: Kabale und Liebe, Julien Chaptal, Rick Vio, Het Kadanzz, Q-N en JP Enfant zullen Breda in de herfst heter later aanvoelen, dan Ibiza in de zomer! Donderdag 25 november is het namelijk weer zover, en vormt Hangar 20 Breda wederom het decor voor een memorabele nacht. De Hangar 20 heeft tijdens de vorige edities van ZeroGravity zijn industriële karakter laten gelden en dit was af te lezen in de ongelofelijke energie die van de artiesten en van het waanzinnige publiek afstoomde. Op donderdag 25 november is het wederom weer tijd om die heerlijke techno sounds te laten rollen, de hele nacht wel te verstaan.

Kabale und Liebe, een ware pionier op gebied van swingende techhouse en hete techno uit Amsterdam, maar geboren en getogen in Breda. Sterker nog: zijn dj carrière is ooit begonnen in Hangar 20 waar voor de 3e keer ZeroGravity zal plaatsvinden. Kabale und Liebe's zijn set is het beste te omschrijven als zeer dynamisch, met een publiek georiënteerde mix van abstracte minimal en techno, gecombineerd met groovy, funky house ritmes, speelse bleeps en diepe baslijnen. Zeer warme, sexy techno: het typische geluid van Kabale und Liebe welke momenteel alle clubs wereldwijd domineert.

Julien Chaptal, born and raised in Parijs, verhuisde naar USA & Canada voordat hij zich vestigde in Amsterdam. Nu vertrek hij dus richting Breda en beleeft 25 november zijn primeur in de Hangar 20 Breda. Julien Chaptal staat altijd garant voor frisse en opwindende producties. Daarnaast ademen zijn sets duidelijk zijn franse 'roots' uit. Mede hierdoor behoort hij tot de top binnen de techhouse scene. Door boven aan het lijstje te staan van labels als 100% Pure, Intacto en Remote Area staat hij internationaal uitzonderlijk goed op de kaart. Daarnaast vormt hij samen met Lauhaus, David Labeij, Quazar, Boris Werner en Kabale und Liebe het uiterst gerespecteerde Amsterdam 661. Organisatie Label Insolante is daarom zeer verheugd dat zij hem aan het programma van ZeroGravity hebben kunnen toevoegen.

Daarnaast word deze avond ondersteund door Het Kadanzz, Q-N, JP Enfant en Rick Vio. Rick Vio heeft het publiek van Voltt t/m Planet Rose in beweging gezet & gaat dat minstens gaat evenaren tijdens ZeroGravity! Het Kadanzz, toch wel één van de muzikale uitschieters tijdens ZeroGravity ADE, dus de verwachtingen zijn wederom hoog van dit magische duo! Minimal, techhouse of techno, bij deze jongens swingt het allemaal net zo hard. Q-N, combineert met zijn 15 jaar ervaring het hypnotische van techno en het funky gedeelte van house. De stijl van Q-N het beste te omschrijven als diepe techhouse met een incidentele afslag richting de techno. Gegarandeerd een muzikale sensatie. JP Enfant, bewees met zijn eigen uitverkochte avond op ADE, Les Enfants Terribles, dat hij muzikaal getalenteerd is. Net zoals Kabale und Liebe begonnen als dj in de Hangar 20, staat hem een veelbelovende toekomst te wachten.

Kortom, dit wordt een kleurrijke, warme maar stuwende editie van ZeroGravity die je als elektronisch muziek liefhebber zeker niet mag missen. En omdat ZeroGravity uit passie voor muziek wordt georganiseerd, wil organisatie Label Insolante het voor iedereen toegankelijk houden. De tickets zijn daarom in de Vvk maar voor € 6,- (ex fee) verkrijgbaar via ticketscript of Free Record Shops. Dvk is € 7,50. Wees er dus snel bij... Info & Tickets: www.zerogravitybreda.nl

3 opmerkingen

Leuke party, zeker voor breda

alleen je kunt natuurlijk overdrijven met je internationale... ;)
 
zero gravity mexico :respect: