Partyflock
 

Strangerz
Hardstyle: niets anders dan kwaliteit beuken

gepubliceerd door , op
Strangerz
18 oktober 2010
FeestStrangerz · Hardstyle
Datumvrijdag 19 november 2010
WinactieStrangerz actiegesloten
LocatieDe Fabriek
Na een zeer geslaagde editie van Strangerz – Hardstyle op 15 oktober, waar onder andere B-Front de tent volledig op zijn kop zette, is Yu'R - Events weer terug met een nieuwe editie. Tijdens deze kille en stormachtige herfstmaand staat op er vrijdag 19 november een nieuwe editie van Strangerz gepland in de De Fabriek te Eindhoven.

Dikker dan dik
Dat Strangerz langzamerhand een begrip begint te worden in Eindhoven en omgeving mag duidelijk zijn. Keer op keer weet Yu'R - Events de bezoekers te verassen met de combinatie van talenten en een dikke lichtshow. Naast deze spectaculaire combinatie nodigt Yu'R - Events wederom een act uit die reeds zijn naam binnen de harddance scene heeft gevestigd. Voor de komende editie zijn het niemand minder dan Frequencerz.

Frequencerz
Frequencerz werd in 2005 opgericht en na veel experimenteren in de studio ontwikkelde zij samen hun eigen stijl die al snel aansprak bij andere deejays. In juli vorig jaar wierp het harde werken voor deze sympathieke jongens zijn vruchten af: Fusion Records benaderde Frequencerz met een aanbod dat ze niet konden weigeren. Sindsdien gaat alles in een sneltreinvaart. Niels en Pepijn draaiden onder andere op Defqon.1 Festival 2010, Q-dance presents Fusion, The Qontinent 2010 en Bassleader. Met veel nieuwe producties in aantocht en een hoop geplande boekingen in het vooruitzicht zijn dit twee mannen waar je niet meer om heen kan. Om die redenen heeft Yu'R - Events Frequencerz uitgenodigd om in Eindhoven eens flink huis te houden tijdens deze editie van Strangerz.

De rest van het zooitje (on)geregeld
Naast dit duo zullen de volgende deejays achter de wheels of steel verschijnen en laten zien wat zij in hun mars hebben. Al deze artiesten hebben verschillende keren laten zien hoe er gebeukt moet worden. Ook dit keer zullen er enkel lompe beats uit de speakers rollen. Geen plaats voor happy shit, maar gewoon keihard knallen.
Wie zijn de schavuiten?
Brilliant vs Dstrbr
Spana
Kinesis vs The Z.
San Miquel
Dalora
Daarnaast zal de avond natuurlijk opgepept worden door een MC. En laten we daarvoor de grootste raddraaier van allemaal hebben uitgenodigd, MC Hantáh.

Geen gezeur en gewoon kwaliteit
Yu'R - Events biedt geen doorsnee evenement aan. Dat dit duidelijk mag zijn. Het is een feest waarin kwaliteit voorop staat en dit voor een schappelijke prijs van maar € 8,-. Wat krijg je er voor terug: Knallende Hardstyle, een dikke lichtshow, vette herinneringen en de volgende dag wellicht koppijn! Oftewel een avond die jij in je agenda moet noteren. Tot vrijdag 19 november.

Yu'R - Events
Because we are one!

7 opmerkingen

The Z. :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 60688, 49131}
Wordt weer ambianceee:)
ja hoor weer een editie strangerz heb er weer zin in!!!!
Werkzaam bij Nul4Elf
heet dit feest superlatieven ?
Spana :respect: