Partyflock
 
­ Nederland

Snowball

gepubliceerd door , op
Snowball
21 oktober 2010
FeestSnowball · Het allround concept van de Hoeksche Waard
Datumzaterdag 29 januari 2011
WinactieSnowball actiegesloten
LocatieEendrachtshoeve Site
Hebben jullie er ook zo genoeg van om de hele avond naar dezelfde beats te luisteren? Markza Entertainment komt met een totaal nieuw concept. Het word een winters avondje waar alle populaire genres voorbij zullen komen.

De avond zal beginnen met de winnaar van de entertainer battle 2011, dit is een contest waar alleen de beste allround dj's aan mee kunnen doen. De winnaar van deze contest mag zich niet alleen voor een heel jaar lang de beste entertainer noemen, maar heeft ook een plaats in de line up van Snowball 2011 bemachtigd! De winnaar zal worden opgevolgd door de enige echte dj Maurice, die vooral bekend is geworden door de beginjaren van de Apres ski hut in Rotterdam en natuurlijk zijn eigen cd compilaties Apres ski safari. Deze ras entertainer zal ervoor zorgen dat iedereen het echte Apres ski gevoel gaat krijgen in een mooi winters decor.

Na dj Maurice zal er 2 uur allround geknalt gaan worden door dj Rutger en The Allround Brothers. Dj Rutger kennen we natuurlijk van café 't Hart in de Hoeksche Waard waar deze allrounder al jaren de muziek verzorgd. The Allround Brothers, Het knettergekke dj duo die van elk feest een echt feest kunnen maken. Altijd vrolijk en lachend, en totaal niet schuw voor een microfoon. Met een gezet uiterlijk en verschillende glitter outfits die een hoop “toppers” gehalte hebben zullen zij direct opvallen!

Voor de echte house liefhebbers zal Canta zijn opwachting maken. Deze dj is vooral bekend van Sexy Mother Fucker en Latino Grooves. Met zijn heerlijke beats zal hij het publiek gaan opwarmen voor de echte headliner van deze avond: The Darkraver, de naam spreekt al voor zich, dit word een uur lang beuken totdat de deuren gesloten zullen worden.

Early Bird
Speciaal voor de vroege vogels is er een speciale actie, deze entreekaarten kosten namelijk maar 10 EUR (excl service fee).

2 opmerkingen

Dat is niet duur die early birds!
 
Misschien voortaan de berichten beter checken medewerker(s) Partyflock :/

Een taalfoutje meer of minder ok, maar hierboven struikel ik erover :bloos:
laatste aanpassing