Partyflock
 

Nummer 9 en 67 van de dj mag top 100 in Vip Room

gepubliceerd door , op
De maand November staat voor de deur en deze maand is het startsein voor de vernieuwde programmering van de Vip Room. Op de zondagavonden brengt de VIP Room wereldberoemde artiesten maar ook nationaal bekende artiesten naar de havenstad Rotterdam. The VIP Room welke nog geen jaar geopend is, heeft zich sinds de opening gemanifesteerd als de hotspot van Rotterdam voor het 21 + publiek. Sinds de opening is de VIP Room elke zaterdag uitverkocht.

Op zondag 7 november geeft Marco V het startsein voor de november zondagen en zal hij een exclusieve 2 uur set doen. Marco V is momenteel de nummer 67 dj van de wereld volgens de DJMAG top 100 en heeft de Ibiza DJ Award gewonnen voor beste Techno dj.

Na Marco V is het de eer aan Ferry Corsten om de VIP Room op zijn kop te zetten. Voor Ferry, een geboren Rotterdammer zal de VIP Room een thuiswedstrijd zijn en zal zijn set extra speciaal zijn. Ook in 2010 is Ferry weer in de top 10 van de wereld te vinden en na uitverkochte Ferry Corsten evenementen in onder andere Ahoy Rotterdam heeft hij voor de VIP Room een plek in zijn "Once Upon a Night Club Tour" ingepland.

Vervolgens zullen de "Bingo Players" acte de presence geven en zullen zij laten zien waarom zij al tours door Australië en Amerika achter hun naam hebben staan en de VIP Room op zijn grondvesten laten trillen.

Last but not least zal een andere geboren Rotterdammer "Leroy Styles" achter de decks van de VIP Room plaatsnemen en de VIP Room vullen met zijn house.

Aangezien de VIP Room maar een capaciteit van 450 bezoekers heeft en de organisatie grote drukte verwacht raden zij de bezoekers aan om hun kaarten in de voorverkoop te kopen via de website www.theviproom.eu en alle Freerecordshops.

De minimale leeftijd is 21 jaar en sneakers en petjes zijn niet toegestaan.

So prepare to be a VIP.

3 opmerkingen

 
Ja dit is toppie hoor (Y) en lekker naast de deur.
elke zaterdag uitverkocht en hotspot voor 21+ publiek?
Het staat er regelmatig halfvol en scholiertjes komen er
ook gewoon voor bench-drinking..