Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers & Club Rex de juiste combinatie

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
29 september 2010
Latin Lovers keert vanaf nu om de maand op de laatste zaterdag terug in een van de meest felbegeerde clubs van Nederland: Club Rex in Hilversum! Op zaterdag 27 november staat de derde editie geplanned en het beloof ook dit keer weer een hele sexy, intieme avond te worden! Latin Lovers is compleet verliefd op Rex en dat is ook andersom zo.

Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland voelt zich thuis in deze exclusieve club en het fantastische publiek dat komt voor goede muziek geeft iedere keer weer de doorslag. Latin Lovers zal zoals altijd de gehele club magisch omtoveren tot een heerlijk zomers oord met haar kleurrijke decor en kun je in de Latijnse jungle genieten van de beste house muziek vol trommels met Baggi Begovic, Leroy Styles, Chris Rox & Jasper Clash en MC yaNto met stemgeluid!

Intimiteit is het sleutelwoord voor succes en de gouden formule tussen Latin Lovers en Club Rex. De mooiste mensen vanuit Hilversum en omstreken komen massaal naar deze heerlijke muzikale avond. Met meer dan 70% vrouwen op de dansvloer bewijst Latin Lovers ook in Hilversum waarom het het meest vrouwvriendelijke feest van heel Nederland is. Club Rex is een van de mooiste clubs in ons land en dat is perfect voor Latin Lovers. Door het extreem dikke Funktion One geluidssysteem en bijzondere lichtopstelling waan jij je deze avond op internationale grond met veel allure en vooral klasse. Het wordt weer een heerlijke nacht met echte goeie internationale house in de stijl van ritmische samba's, fijne latin grooves, trommelende percussions en sexy tribals!

Ook voor Rex: ladytickets!
Wegens succes is deze actie ook doorgevoerd voor Club Rex Hilversum. Voor een bedrag van € 12,00 kunnen alleen de dames deze Ladyticket bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn voor dit feest maar exclusief 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn alleen online te bestellen via www.footclub.nl en www.easyticket.nl

Vip tafels
Voor de liefhebbers zijn er een beperkt aantal VIP tafels beschikbaar op het fantastische VIP balkon. Vanaf hier kijk je met veel luxe uit over de dansvloer en is dit een waar genot voor jou en je vrienden. Informeer naar de mogelijkheden door een mailtje naar Rex te sturen via vip@footclub.nl
Info

Line-up: Baggi Begovic, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash, MC yaNto
Dresscode: Nice & a relaxed attitude!

1 opmerking

Dresscode: Nice & a relaxed attitude! Joggingbroek ;-)