Partyflock
 

Housequake Rotterdam gaat uur langer door

gepubliceerd door , op
De klok gaat een uurtje terug, maar HouseQuake doet er een dik uur bij! Aanstaande zaterdag 30 oktober is de Cruise Terminal vanaf 22.00 uur maar liefst zeven uur lang gevuld met de heetste house van Greg van Bueren, Groovenatics, Baggi Begovic en uiteraard: headliner Housequake. ROOG en Erick E zetten als Housequake-duo een drie-uur durende set neer op hun jaarlijkse feestje in Rotterdam.

Verwacht een spectaculaire audiovisuele show, met 5 meter hoog ledscherm, danseressen in de zaal en meer entertainment. Zaterdag 30 oktober is de vierde keer sinds 2007 dat Housequake in het najaar paraat staat in de Cruise Terminal. Tickets zijn verkrijgbaar bij Primera en via: www.1management.nl en www.housequake.nl

Timetable Housequake CTR
22:00 - 23:30 Greg van Bueren
23:30 - 01:00 Groovenatics
01:00 - 04:00 Housequake
04:00 - 05:00 Baggi Begovic
01:00 - 05:00 MC Roga

Housequake Recordings
Tracks die ongetwijfeld voorbij gaan komen in de Cruise Terminal zijn producties die uitgebracht zijn op het platenlabel Housequake Recordings. Vers van de pers is de knaller van het afgelopen zomerseizoen: 'Much Love' van Landmark, nu met remixen van The Cube Guys en Sisko Electrofanatik (http://beatport.com/s/r1dWCt). HouseQuake Recordings heeft de plaat voor de wereld kunnen tekenen! Eind augustus verscheen een aantal tracks die ROOG samen met de talentvolle dj/producer Phonic Funk maakte: 'Addict 2.0. / EEHAHH' (http://beatport.com/s/r18GYt) en 'KTDNG / The Fridge' (http://beatport.com/s/r17TKt). Deze tracks zijn door alle grote jocks in zo'n beetje elk dance genre opgepikt.

Cruise Terminal Rotterdam
De locatie van de Cruise Terminal Rotterdam vormt een attractie op zich, met uitzicht over de Maas, de skyline van Rotterdam en de Erasmusbrug. Ook het gebouw spreekt tot de verbeelding. De voormalig aankomst- en vertrekhal van de Holland Amerika Lijn is industrieel erfgoed. Het pand kenmerkt zich door zes bogen. Achter vijf bogen herbergt zich de evenementenhal waar het Housequake feest plaatsvindt. Achter één van de zes bogen schuilt Café / Restaurant Rotterdam: wie vóór 22.00 uur al in de stemming wil komen gaat hier een hapje eten of drankje doen (www.cruiseterminalrotterdam.nl). Warmdansen kan in Scheveningen, waar om 19.00 uur een Sneakerz Muzik feest van start gaat in club De Pier (www.sneakerzmuzik.nl).

Radio Decibel
Kans maken op vier vrijkaarten voor Housequake in de Cruise Terminal, plus een Zak consumptiemunten en de CD 'Housequake Volume 4'? Luister deze week naar Radio Decibel: in het middagprogramma 'Dier op Decibel' wordt 25 t/m 29 oktober iedere dag een winnaar geselecteerd. Vrijdagavond zijn ROOG en Erick E live te gast bij Edwin Diergaarde in het programma 'Ministry of Beats'. Tijdens deze show wordt de winnaar van de Super Treatment bekend gemaakt, die naast het bovengenoemde pakket ook nog eens een etentje voor vier personen wint (in Restaurant Rotterdam, voorafgaand aan het Housequake feest), waarbij ROOG en Erick E ook even aanschuiven voor een meet & greet! Voor frequenties en meer informatie check: www.decibel.nl

Meer Housequake
Voor in de agenda: zaterdag 27 november doet Housequake een set van anderhalf uur op 'Fabulous' (Brabanthallen, Den Bosch) en traditiegetrouw vindt de Housequake kersteditie plaats in 't Paard (Den Haag) op zaterdag 25 december.

2 opmerkingen

 
Artiest House
Nais!!!
 
Baggi Begovic! (Y)