Partyflock
 

Late Night Society

gepubliceerd door , op
Boris Werner en William Kouam Djoko steken op vrijdag 29 oktober een Cubaantje op. Hun tweemaandelijkse avond ‘Late Night Society' brengt dan het clubben voor de heer met smaak voor de nacht, naar TrouwAmsterdam. Ion Ludwig tovert die avond een live set uit zijn high fashion hoed, een aantal mooie vrouwen staat klaar met speciale drankjes plus sigaren en Boris Werner en William Kouam Djoko zijn de hele nacht het heertje vanuit de DJ-booth. De dansvloer en fauteuils staan geheel tot je beschikking, maar kleed en gedraag je zoals een gentle(wo)man, want toegang tot de 'Late Night Society' gaat niet zomaar.

Ion Ludwig is Nederlander, maar verbleef tot begin 2010 voor lange tijd in Berlijn. Het opzetten van zijn label ‘Quagmire' deed hij daar en draaien in Weekend club en Club Der Visionaere behoorden tot vaste aangelegenheden in zijn bestaan aldaar. Eerder dit jaar kwam hij terug naar Nederland, bracht zijn debuutalbum Free K. Loudwiggle uit op zijn eigen label. Vorige maand speelde Ion Ludwig nog in Tokyo en New York en het najaar 2010 brengt de man uit Deventer naar de Amsterdamse club Trouw voor een liveset vol diepe house, jazz en techno.

Boris Werner vierde onlangs zijn tienjarige verjaardag met een tien uur durende set in Studio 80, als DJ zijnde om precies te zijn. De man heeft er al iets meer lentes opzitten dan dat. Deze zomer heeft hij Ibiza plat gegooid met zijn aanwezigheid op de Circoloco feestjes in de beruchte DC10 aldaar, maar ook bij Zoo Project; een wekelijks feest in een oude dierentuin. William Kouam Djoko is naast één van Amsterdams beste DJ's en producers ook een heerlijke entertainer buiten de studio en DJ-booth om. Deze combinatie levert William Kouam Djoko de prijs op van graagst geziene artiest op je feestje en is dat dus niet alleen vanachter de draaitafels.

Boris Werner en William Kouam Djoko zorgen tijdens Late Night Society voor wat meer smaak in het nachtleven. Een groot gemis te midden al het onomlijste geweld van de nacht. De Yves Saint Laurent pakken en jurken mogen zonder nadenken aan worden getrokken; Late Night Society is clubben in stijl, met de hoofdletter ‘S'.