Partyflock
 

Sneakerz Muzik
ADE Showcase

gepubliceerd door , op
Sneakerz Muzik
29 september 2010
Zaterdag 23 oktober presenteren zo'n twintig artiesten het Sneakerz Muzik geluid, tijdens de ADE Special in de Escape Studio & Lounge. Verwacht twee areas vol producers die volop releasen op het label. Van 22.00 tot 05.00 uur hoor je in de Studio: Asino di Medico, Prok & Fitch, Muzzaik, Soneec & Belocca, Yasmin Le Bon, Nicky Romero, Carl Tricks, Mo MC en yaNto. In de tweede zaal staan opgesteld: Eric Fender, SickIndividuals, Robbie Taylor & Marc MacRowland, Disfunktion, Vince Moogin vs. Melvin Reese, Sandro Silva vs. Apster, en Simon Steur vs. Rene Kuppens.

Studio
De Escape Studio heeft een mooi uitzicht over het Rembrandtplein en een imposante muur volgebouwd met leds. In dit decor warmt Asino di Medico samen met zijn saxofonist de Sneakerz Muzik avond op. Daarna is het tijd voor drie krachtige buitenlandse acts (die in Nederland vertegenwoordigd worden door DJ Agency 1Management): Prok & Fitch uit de UK en uit Hongarije Muzzaik en Soneec & Belocca. Niet alleen Sneakerz maar ook Roger Sanchez is fan van beide Hongaarse duo's; hij heeft hen geboekt voor zijn Stealth Live ADE avond.

Yasmin Le Bon - de enige dame achter de decks 23 oktober - gaat sky high. Haar track 'Undercover Romance' stond een aantal weken op de hoogste positie van de progressive chart op Traxsource en begin deze maand verscheen 'The Wedding', samen met Marc Benjamin. Eerder dit jaar bracht ze de tracks 'Ravi', 'Rotation' en 'Save Me I'm Lost' uit, en ook mixte ze CD1 van de 3CD-box 'Sneakerz Muzik Summer Sessions' aan elkaar. Voorproeven kan met Yasmins Beatport Top 10: Hier.

Nicky Romero, die Sneakerz Festival afsloot met een spectaculaire slotset Main Stage, komt deze week met een klapper van een plaat op Sneakerz Muzik, genaamd 'Growl'. Deze bigroom track krijgt momenteel volle support in DJ-land, van o.a. Tiësto en andere grootheden. Carl Tricks sluit af in de Escape Studio. Hij werkt aan de opvolger van zijn Sneakerz Muzik release 'Shup' en zal deze avond - net als zijn collega's - alvast veel aankomend werk laten horen.

Lounge
Laat je niet misleiden door de naam Lounge; in deze tweede Sneakerz Muzik zaal gaat het er stevig aan toe met back2backsessies van diverse producerduo's waaronder de SickIndividuals, die hoge ogen gooien met 'Future Love' en hun remix van Franky Rizardo's 'Flute Test 2010'. Nog niet bekend met deze boys? Hier zie je ze in actie:


Rotterdammers Robbie Taylor & Marc MacRowland zijn ook van de partij. Hun release 'State of Mind' is een tribal techhouse track van de bovenste plank. Ook Disfunktion (Barteld Frech & Mike Tielemans) timmert hard aan de weg. Hun meest recente productie 'La Barbara' werd opgepikt door vele DJ's in het progressive circuit.

Verder in de lounge drie gelegenheidsduo's. Vince Moogin vs Melvin Reese staan beiden met eigen tracks op het digitale Sneakerz Muzik album 'After ADE 2010', verkrijgbaar vanaf 26 oktober. Multi talent Sandro Silva draait back2back met Apster. Deze heren releasen niet alleen eigen platen en remixen op Sneakerz Muzik, maar ook op het sublabel Foktop! De avond wordt afgesloten met de stevige progressive house sound van Simon Steur ('Truth Be Told') vs Rene Kuppens ('Stardrumz').

De nieuwste Sneakerz muzik releases vind je: Hier en Hier.

Timetable

Escape Studio
22.00 – 23.00 Asino di Medico
23.00 – 00.00 Prok & Fitch
00.00 – 01.00 Muzzaik
01.00 – 02.00 Soneec & Belocca
02.00 – 03.00 Yasmin Le Bon
03.00 – 04.00 Nicky Romero
04.00 – 05.00 Carl Tricks

Escape Lounge
22.00 – 23.00 Eric Fender
23.00 - 00.00 SickIndividuals
00.00 – 01.00 Robbie Taylor & Marc MacRowland
01.00 – 02.00 Disfunction
02.00 – 03.00 Vince Moogin vs Melvin Reese
03.00 – 04.00 Sandro Silva vs Apster
04.00 – 05.00 Simon Steur vs Rene Kuppens

Winactie
In samenwerking met footwear specialist Sneakers geeft Sneakerz Muzik een Vip pakket weg voor vier personen. De winnaar wordt (samen met drie vrienden) op 23 oktober thuis opgehaald met een Amerikaanse pick-up en naar het feest gebracht. Daar krijgt de winnaar een Vip tafeltje inclusief flesje bubbels, een Sneakerz T-shirt en een voucher om de twintig nieuwste Sneakerz Muzik releases te downloaden! Meedoen? Dat kan t/m 21 oktober. De prijsvraag is te vinden op: Hyves en Facebook.

2 opmerkingen

 
die Yanto zie je ook steeds meer! (Y)
Er staat alleen een foutje in de line up, er staat nu een harcore dj bij Disfunction. Moet Disfunktion zijn.