Partyflock
 

Prspct on Tour Amersfoort presenteert line-up

gepubliceerd door , op
PRSPCT on Tour
21 september 2010
Zaterdag 23 oktober zullen de liefhebbers van drum & bass een unieke nacht gaan beleven. Prspct en Bassmachine Entertainment bundelen namelijk hun krachten en bedienen de pure liefhebbers op een portie harde en rauwe drum & bass. Alhoewel Prspct staat voor hard, is het niet alleen genadeloos stampen en zagen geblazen op de feesten. Industrial en dubstep fans komen dan ook aan hun trekken met afwisselende sets van lokale dj's en de grotere internationaal bekende dj's. Zo ook op deze Prspct on Tour editie. De bezoekers zullen dan ook een lekkere line-up voorgeschoteld krijgen.

Wat te denken van het duo Eye-D & Hidden, pioneers van de Nederlandse drum & bass scene. Met releases op Genosha 175, Prspct, Killing Sheep, en meer zullen deze mannen zorgen voor een harde extreme drum & bass set met hun eigen herkenbare sound. Eye-D & Hidden staan ook bekend als The Outside Agency, hun duistere hardcore alias. Maak je klaar voor een extreme dj set van deze twee heren.

Ook Thrasher is natuurlijk van de partij, de oprichter van Prspct zal op deze avond menig liefhebber een portie keiharde drum & bass voorschotelen zoals van hem gewend is. Ook Lucy Furr is voor het Prspct publiek geen onbekende meer, met daverende sets op verschillende Prspct evenementen heeft deze dame laten zien een aanwinst te zijn voor het Prspct team. Lucy Furr staat onder andere ook bekend als Miss Hysteria, haar hardcore/darkcore alias. Ook heeft de organisatie gedacht aan regionaal talent in de vorm van Default. Deze dj bekend van subtopia staat garant om zijn goede opbouw en energieke mix stijl.

Time Table
22.00-23.00 Default
23.00-24.00 Thrasher
24.00- 02.30 Eye-D & Hidden
02.30-04.00 Lucy Furr

Merchandise
Op deze avond zal er ook Merchandise te koop zijn van Prspct. Te denken aan T-shirts en vinyl.

Locatie
Poppodium de Kelder heeft ook al enige tijd een nieuwe accommodatie gekregen, gelegen aan het Eemplein te Amersfoort. Op deze accommodatie zijn al vele druk bezochte feesten georganiseerd zoals Subtopia, Minimaal Kabaal en Hell's basement. De goede sfeer, het harde geluid, de industriële uitstraling, de gunstige ligging en de goede gratis parkeervoorziening maken dit een perfecte locatie voor Prspct on Tour.

Tickets
De kaarten zullen 7,50 euro in de voorverkoop zijn en 7,50 aan de deur. De kaarten in de voorverkoop kunnen worden gehaald bij de Primera winkels, via Paypal en op de site van de Kelder. www.podiumdekelder.nl. Omdat de run op tickets erg hard gaat, raad de organisatie de mensen aan om kaarten in de voorverkoop te kopen. Tevens zal de organisatie een beperkt aantal kaarten beschikbaar houden voor de deurverkoop. Meer info: www.podiumdekelder.nl

Info
Voor verdere info kun je terecht op www.bassmachine.nl ,www.prspct.nl en www.podiumdekelder.nl

6 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 125975, 983}
Wordt cool!!
 
2,5 uur eye-d & hidden
echt jammer dat ik niet kan ... :(
waarom niet? :O
 
Uitspraak van Querina op zaterdag 16 oktober 2010 om 13:37:
waarom niet? :O

gasten waarmee ik normaal ga, gaan die dag naar Revert,
en financieel is het ook lastig.
Club r_AW gaat hem wel weer worden (H)
Rampeneren !
 
Feestje in Amersfoooort,
lekker dichtbij!! :D