Partyflock
 

Monza geeft Tegengas

gepubliceerd door , op
Tegengas
27 september 2010
Tegengas! En hoe! Zaterdag 13 november 2010 trapt Club Monza het gaspedaal hard in met een dikke housy techno line-up. Met dit terugkerende concept wil de Monza, winnaar van de Nightlive award 2009 voor populairste club van Midden Nederland, breder programmeren en inspelen op de terugloop aan technoproof locaties. Met grote namen als Olene Kadar en Anton Pieëte en een dik Function one geluid wil je deze avond niet missen!

De van oorsprong Friese Olene Kadar stond een aantal jaren terug nog broodjes te smeren op Lowlands. Deze zomer mocht hij draaien tussen Plastikman (het project van Richie Hawtin) en Darko Esser en Warren Fellow. Een hele vette plek! En terecht: alles wat Olene produceert, wordt uitgebracht! In oktober zal Kadar zelfs een langspeler uitbrengen op het Duitse label Mo's Ferry. Maar eerst is het tijd voor deze technoheld om op 13 november een liveset te geven waarbij je helemaal uit je plaat gaat.

Anton Pieëte maakt muziek voor de dansvloer en is daarom een van Monza's favorieten van deze line-up. Met zijn dansbare housy techno stijl is hij al een heel eind gekomen. In 2008 eindigde de Amsterdammer met zijn track Players op nummer 1 van Beatport. Vervolgens produceerde hij remixes voor onder meer 2000 and One en Gregor Treshor. De producer/dj heeft zelfs met Paul Ritch (Parijs) samengewerkt.

Lauhaus en William Kouam Djoko maken de line-up om je vingers bij af te likken. Lauhaus staat bekend om zijn housy sound waarin electro, techno en minimal terug te vinden zijn. Zijn diepe en voortstuwende tracks zorgen voor memorabele gigs. En dan is er nog William Kouam Djoko: the funky dj! Vette vocals, full grooves en freaked bits. Verwacht een energieke DJ set vol met house die je zal verbazen en laat dansen tot het eind. If there is one.

Je zou denken dat de line-up hiermee wel rond is, maar er is meer! In de Gaspedaal studio (boven) is Utrechts trots te horen: Samuel Deep, Onno Splinter, Anil Aras en Erik Heijting. Smeerboel op het Strand leverde Heijting veel fans op: door velen werd hij dé baas van de dag genoemd. Zelf noemt hij het zijn persoonlijk hoogtepunt van de zomer. Het is hopen op een nieuw hoogtepunt van Erik Heijting in de Monza!

Tegengas belooft een nieuwe dikke housy technobeleving!
Geef wat extra gas zaterdag 13 november 2010 in Club Monza!

2 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
cool