Partyflock
 

Wordt Hangar 20’s Aerial Club dakloos?

gepubliceerd door , op
Aerial Club
15 september 2010
Tenminste dat is wat er gebeurd als de headliner van de tweede Aerial Club avond in Hangar 20 moet worden gelooft. Deze geeft namelijk een heuse ‘het-dak-gaat-eraf’-garantie voor elke show die ze doen. Natuurlijk wordt hier dan gesproken over de Utrechtse helden van Boemklatsch. Die garantie is overigens in het verleden meer dan bewezen, wie heeft er niet gehoord over de ongelofelijk energieke show tijdens Lowlands 2010 van deze heren?

Naast het maken van ontelbare tracks en remixes op hun eigen label BMKLTSCH RCRDS, staan ze bekend om hun geweldig meeslepende live shows, waarbij niet alleen je oren en flink van langs krijgen, maar voor (bijna) alle zintuigen er vertier is met Boemklatsch’s eigen multimedia spektakel. Deze keer heeft Breda absoluut geen excuus om thuis op de bank te blijven plakken, Boemklatsch is here to take the roof off.

Natuurlijk is er ook weer een heerlijke opwarmer voor deze avond geregeld. Niemand minder dan Man Tussen De Jassen, onlangs gespot door rauwblog en Mr. Bels en heeft een mooie reputatie op weten te bouwen na feestjes als GirlsLoveDJs, Boycott & United Groove. De beste man doet aan disco in de breedste zin van het woord en is daarom perfect geschikt om af te trappen tijdens de seizoensopener van de Aerial Club.

Style Beats Liberation Front is berucht om zijn afbreeksets op SolarWeekend en de Campingdisco. Met zijn vettige mix van rauwe disco naar rockende electro weet deze Aerial Club resident ondertussen wel hoe Breda ‘m wil hebben. Deze jongen heeft Style.

De 747 van deze avond is natuurlijk Boemklatsch. Zoals gezegd scheren zij met hun multimediale show recht over de hoofden, tot er zelfs tot op de toilleten feest gevierd zal worden. Breda, zijn jullie er klaar voor!?

Voor de echte die-hards sluit resident Cursed P deze overweldigende avond af. Cursed P is ook absoluut geen onbekende in de scene meer. Hij weet als geen ander de juiste platen aan elkaar te vlammen. Van hippe disco, via ruige rock naar knallende electro. Dit alles samen om deze avond springend af te sluiten.

Het mag duidelijk zijn dat dit een perfect team is om deze eerste seizoenseditie van Hangar 20’s Aerial Club in te luiden.

Hangar 20’s Aerial Club is de nieuwe electro/disco avond voor Breda. Aerial Club is een echte clubavond waarbij de DJ’s graag het underground randje opzoeken, maar ook niet schromen om het publiek met een aantal klassiekers in beweging te zetten. Sta je open voor nieuwe muziek, en ga je graag los op DJ’s die zich al flink hebben bewezen in het clubcircuit? Dan is Aerial Club er voor jou.

2 opmerkingen

 
Werkzaam bij SEKOIA
Awesomeness ultimatum! :yes:
 
Fucking nice, aanwezig!