Partyflock
 

Housedeluxe

gepubliceerd door , op
Housedeluxe
25 augustus 2010
FeestHousedeluxe · Ibiza edition
Datumzaterdag 2 oktober 2010
WinactieHousedeluxe actiegesloten
LocatieP3 Site
Ladies and gentlemen, HouseDeluxe is back by stylish demand! Na een paar maanden radiostilte, maakt HouseDeluxe zaterdag 2 oktober een verpletterende comeback. Poppodium P3 in Purmerend zal die avond het decor bieden aan een editie die geheel in het teken staat van Ibiza, het meest luxueuze party eiland ter wereld!

Een ode aan Ibiza past perfect bij het publiek en het concept van HouseDeluxe. Want hou je van House? Weet je klasse te waarderen en stijl te herkennen? Dan hou je 100% zeker van Ibiza en pas je perfect bij HouseDeluxe. De overeenkomsten tussen HouseDeluxe en Ibiza zijn talrijk en daarom neemt HouseDeluxe je graag mee naar het party eiland bij uitstek! Op 2 oktober zijn de slotfeesten in Pacha, Amnesia en Space net voorbij. En bij het idee dat je een half jaar moet wachten tot het seizoen weer begint, ligt die winterdip op de loer! HouseDeluxe biedt je daarom het ultieme medicijn en neemt je nog een keer mee naar dit zonovergoten eiland. Uiteraard zullen typische Ibiza ingrediënten als een CO2 kanon, gastoeters en entertainment niet ontbreken! We're going to Ibiza baby!

De DJ's die deze avond achter de pioneers plaats zullen nemen, zijn niet alleen fantastische artiesten, maar vooral ook grote liefhebbers van Ibiza. De sound, de clubs, de zon, de mensen. Alles aan Ibiza werkt inspirerend voor de DJ's en daarom maakten ze maar wat graag ruimte in hun agenda's om zaterdag 2 oktober in de P3 aanwezig te kunnen zijn. Absolute uitblinker is daarbij Erick E, die al op Ibiza kwam toen de hippies nog de baas waren. Als een ware kunstenaar weet hij zichzelf telkens weer opnieuw uit te vinden, wat de laatste tijd geleid heeft tot een voor Erick E geheel nieuw geluid. Een internationaal techhouse geluid dat perfect past bij deze avond. Daar mogen jullie zelfs 2 uur lang van genieten! Ook Jip Deluxe is een liefhebber en deze DJ weet precies welke platen hij moet draaien om er een feest van te maken! De Brothers in the Booth, a.k.a. de gebroeders Bot zijn natuurlijk Ibiza liefhebbers bij uitstek en behoeven verder dan ook geen toelichting. Ook Ba-z is een DJ die het minstens twee keer per naar het eiland gaat en daar binnenkort zelfs in het huwelijksbootje zal stappen. Na het horen van de prachtige vocalen van yaNto op de Future Funk stage bij Extrema Outdoor kon HouseDeluxe ook niet meer om deze MC heen. Zaterdag 2 oktober zal hij er dus voor zorgen dat het dak er letterlijk af wordt geblazen!

Tickets voor alle Ibiza en HouseDeluxe fans zijn vanaf nu verkrijgbaar. En speciaal voor de ladies zijn er (zolang de voorraad strekt) ladytickets verkrijgbaar. Voor slechts €17,50 kunnen dan twee dames op een ticket naar binnen. Only available at www.housedeluxe.nl.