Partyflock
 

Update timetable Electronation seasonopener

gepubliceerd door , op
Electronation
24 augustus 2010
Het is officieel: de allerlaatste festivals zijn geweest! Kortom, hoog tijd voor een fris clubseizoen. Eindelijk weer de warme, droge en vooral gezellige clubs induiken met je vrienden en aanhang. Electronation ondersteunt deze start van een vers clubseizoen met een heuse Season opener vol kwaliteitsmuziek in het Amsterdamse nachttheater Sugar Factory komende zaterdag 25 september. Niemand minder dan de Duitse held Einmusik 🇩🇪 komt hierbij live de tent verbouwen!

De platen van Samuel Kindermann aka Einmusik 🇩🇪 hebben een onnavolgbare en eigenwijze stijl. Je pikt zijn tracks er moeiteloos uit tijdens een dj set. Energieke platen met veel melodie en gevoel waar de passie voor muziek vanaf spat. Zijn knallende live sets komen het beste tot zijn recht in donkere en intieme clubs met kilo's stroboscopen en heavy rookmachines en daarom staat hij in de Sugar Factory echt perfect op zijn plek. Check bijvoorbeeld Atl Antis, doe je ogen dicht en verbeeld dat je in een zweterige club vol ravers staat te dansen voor het leven:
Hell yeah!

Maar er is nog een live act die de opening van het seizoen passend komt versterken. Zijn tracks worden door dj's als Sven Väth 🇩🇪 grijsgedraaid. En terecht, want ze zijn stuk voor stuk dik! Zijn naam? Peter Horrevorts. Deze protégee van Secret Cinema verovert de technoscene met zijn opzwepende sounds en groovende live sets. Zijn album werd uitgebracht op het toonaangevende Kanzleramt en hij doet zijn ding op festivals als Awakenings, Dance Valley en Mystery Land. Kortom, kom hem checken in de Sugar Factory voor hij niet meer in dit soort intieme clubs te vinden is!

De avond is uiteraard niet compleet zonder Electronation headhoncho Terry Toner. Hij heeft onlangs samen met David Labeij een remix gemaakt van de hitsingle Back It Up, van popsensatie Caro Emerald. Check ‘m hier.

Tijdens het Amsterdam Dance Event draait Terry Toner met o.a. Adam Beyer 🇸🇪 en Josh Wink 🇺🇸 in de Air en met Marc Romboy 🇩🇪, Stephan Bodzin 🇩🇪 en Robert Babicz 🇩🇪.

De Carnivale broeders LoPoll en Radiosus maken het rijtje van de Electronation season opener artiesten compleet. Check hier de timetable:

LoPoll & Radiosus 00.00-01.30
Einmusik 🇩🇪 live 01.30-02.30
Peter Horrevorts live 2.30-3.30
Terry Toner 03.30-05.00

Begin je clubseizoen dus met een portie kwaliteitsmuziek op zaterdag 25 september!

www.electronation.nl
www.sugarfactory.nl
www.facebook.com

3 opmerkingen

Zin om hem weer live te horen gek! Wordt weer knallen!
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
yesssssssss zin in!