Partyflock
 

Metz on Sunday
The love for house edition

gepubliceerd door , op
Metz on Sunday
20 september 2010
FeestMetz on Sunday · The love for house edition
Datumzondag 17 oktober 2010
WinactieMetz on Sunday actiegesloten
LocatiePrinses Theater Site
Zondag 17 oktober. Ogenschijnlijk een doodnormale, saaie zondag voor de buis. Lekker om 17:00 beginnen op de bank met de middagshow van RTL4, gevolgd door Studio Sport om 19:00 uur. Een hele aantrekkelijke programmering van de zondagavond. Maar het kan natuurlijk ook heel anders want op de 3e zondag van de maand is er altijd nog Metz On Sunday. Al 10 jaar lang zorgt Metz vanaf 18.00 uur voor een top avond in zijn vaste locatie het Prinses Theater te Rotterdam.

Veel mensen die de laatste jaren Metz on Sunday hebben bijgewoond, kennen dat euforische gevoel. Op het moment van aankomst wil je gas geven. Het warme gevoel van de huiskamer doet je innerlijk en uiterlijk versmelten. Je voelt je sterk, prettig en welkom. Je wordt geraakt, recht in je hart. Je kijkt links en rechts, een voelt meteen een onbeschrijflijke warmte van de bezoekers. De real house music komt over je heen en de gevoelens die dan spontaan ontstaan, zijn intens en diepgaand. Metz is een familie waar iedereen welkom is zowel jong als oud.

Metz verbreedt zijn concept met meer ruimte voor creatieve ideeën van de DJ's en is een plaats voor bijzondere ontmoetingen. Het thema van gelijkwaardigheid en "jij mag er zijn" staat altijd hoog in het vaandel en met onderwerpen zoals geluk, liefde, springen en los gaan op de muziek zal er meer ruimte worden geschept voor nog meer jezelf zijn. Metz zorgt al jaren lang voor deze verbinding onder zijn bezoekers! Ook op deze avond heeft Metz weer een line-up die je doet watertanden.

Wat dacht je van ROOG die deze avond vanuit Zwitserland wordt ingevlogen. 2 uur lang, want dat is immers altijd zijn set tijd op Metz, kun je genieten van heerlijke vocalen, beats en trommels. ROOG zegt altijd ja tegen Metz. Waarom? Jullie waarderen hem en hij waardeert jullie en die waardering komt altijd terug in zijn sets die hij op Metz draait. Natuurlijk is resident Mr. Metz ook aanwezig. Vanaf het begin erbij en niet meer weg te denken. Ook zijn set kom je niet overal tegen en dat maakt Metz juist het feest waar alles draait om jou en de muziek. Natuurlijk heeft Metz on Sunday op deze avond ook een verrassing. Naast Mr. Metz gaat namelijk plaatsnemen Robbie Taylor. En samen zullen zij de opening van deze "Love for House" editie extra glans geven. Robbie Taylor is een DJ in opkomst maar vanavond zal hij laten zien wat hij nog meer kan dan alleen draaien. Robbie Taylor zal namelijk tijdens zijn set live te horen zijn op saxofoon dus wees op tijd binnen om deze unieke combinatie te aanschouwen. Het slot van de avond is van de Resident van het concept Stout. DJ Marky Mark is geen onbekende bij het Metz publiek en staat garant voor een knallend laatste uurtje. Dit alles wordt aan elkaar gezongen door spreekstalmeesteres MC S.

Bovenstaande klinkt als een recept voor een onvergetelijke avond en een avond met de beste sound per vierkante meter. Koop dus nu snel je kaarten op www.easyticket.nl en ervaar de Metz on Sunday magie zelf. Laatste info Check je op www.metzonsunday.nl.