Partyflock
 

Hey!
Birthday & beach closing party

gepubliceerd door , op
Hey!
7 september 2010
Hey! Birthday
Hoe erg Michel het ook vind, hij wordt alweer bijna een jaartje ouder. Zaterdag avond om 00.00 viert Hey! met z'n alleen Michel zijn verjaardag. Iedereen die voor 00.00 wordt getrakteerd op een lekker glaasje prosecco om te proosten op de verjaardag van één van Nederlands grootste techno dj's. Zelf weet hij alleen niet wat hij om 00.00 moet draaien, daar is jullie hulp voor nodig. Stuur voor vrijdag jou favoriete verjaardagsplaat naar info@micheldehey.com, de winnaar hoort en zijn favoriete plaat en krijgt er nog een lekker flesje prosecco van Michel zelf bij. Een andere reden om vroeg te komen zijn de heren van Kaiserdisco, voor velen nu nog onbekend al zal dat niet lang meer duren. Kom dus vroeg en laat je van alle kanten verrassen.

Timetable
23.00 - 00.00 Michel de Hey
00.00 - 01.15 Kaiserdisco
01.15 - 02.30 Michel de Hey
02.30 - 05.00 Loco Dice
Als iedereen gezellig blijft kan er misschien nog wel iets langer door gegaan worden!

Kaarten
Kaarten kosten in de voorverkoop 15,- en zijn te verkrijgen via micheldehey.timoco.eu
Aan de deur kosten de kaarten 20,-

Adres & bereikbaarheid
De Factory 010 is gelegen op de tiende verdieping van de Maasillo. Adres: Maashaven Zuidzijde 1-2 te Rotterdam. Best te bereiken is de locatie via de metro die naast de Maassilo stopt (station: Maashaven).

Aan al het mooie komt een einde - Hey! slotfeest bij de Karavaan
Na een geweldig strandseizoen voor Hey! bij de Karavaan is het einde in zicht. De zomer is toch echt bijna over, de strandfeestjes stoppen. En zolang er in Nederland geen tropisch klimaat heerst moet er maar geaccepteerd worden dat de zomer niet al te lang duurt . 25 september staat daarom al weer het eindfeest van het strandseizoen bij de Karavaan op het programma.

Hoewel de zomer misschien een beetje tegenviel gold dat niet voor Hey! De tot nu toe vier edities van Michel de Hey zijn eigen feest waren een enorm succes op het strand van Scheveningen. Hoogtepunt was de kraker met Gaiser in juli waarbij de tent afgeladen was, de sfeer geweldig en er door bijna iedereen tot half vijf doorgedanst werd. Maar zoals al eerder gezegd komt er aan al het mooie een einde, een voorlopig einde. Want na het eigenlijke debuutjaar van Hey! op het strand zal Michel volgend jaar zeker terug keren naar het Haagsche strand. dit is namelijk veel te leuk om te laten liggen. Vandaar ook dat Hey! dit jaar goed en spectaculair wil afsluiten, en dat zal gebeuren.

Met de Argentijnse Barem is er wederom gekozen voor een jong talent uit Richie Hawtin zijn m-nus stal. De jonge Argentijn timmert net als Gaiser de laatste jaren flink aan de weg. Zijn diepe, swingende house maar toch wel stevige sound zal gegarandeerd de toon voor de avond zetten. Verder te gast is Steve Rachmad. De Amsterdammer die net als Michel al jaren meegaat blijft één van de meest gewaardeerde maar vooral getalenteerde dj's van Nederland. Na de afgelopen tijd een flinke periode in de studio doorgebracht te hebben mocht het resultaat er ook zijn; een release op 'Get Physical' en een release op 'Music man'. Steve z'n sound is funky, groovy en swingt vooral heerlijk weg. Met z'n allen swingt Hey! de zomer uit op naar het club seizoen! Tot dan.

2 opmerkingen

\0/ Kaiserdisco \0/ Te vet! Jammer dat ik voor studie in het buitenland zit
laatste aanpassing