Partyflock
 

Armada at ADE 2010

gepubliceerd door , op
Armada Night
9 september 2010
Op woensdag 20 oktober trapt Armada Music de 15de editie van het Amsterdam Dance Event af met een speciale ADE editie van Armada Night in de Escape. De platenmaatschappij opent het jaarlijkse festival met Armin van Buuren, Markus Schulz 🇺🇸, Sean Tyas 🇨🇭 en vele andere bekende Armada DJ's op de line-up.

Aan het eind van oktober verandert Amsterdam in het epicentrum van de dance en baant de gehele scene zich een weg naar de Nederlandse hoofdstad. De clubs hosten de beste feesten, nodigen de beste DJ's en nieuw talent uit en trekken daarmee Edm-lovers van over de hele wereld. Voor 4 dagen en nachten viert Amsterdam de dance muziek. Als jaarlijkse traditie opent Armada Music het festival op woensdag, de eerste dag van de conventie. Net als ADE zelf biedt de line-up van deze ‘Armada @ ADE' een diversiteit aan opkomend talent en grote DJ namen.

Een absolute must-see naam tijdens ADE is uiteraard Armin van Buuren. De nummer één DJ brengt 10 september zijn vierde artiestenalbum, ‘Mirage', uit en zal tijdens ‘Armada @ ADE' de mainfloor muzikaal plezieren. Ook Markus Schulz 🇺🇸, Sean Tyas 🇨🇭, W&W, Myon 🇭🇺 & Shane 54 🇭🇺 en Alex M.O.R.P.H. 🇩🇪 staan klaar om de Escape uit z'n voegen te rocken. De Deluxe Floor, gehost door Armada Bookings, wacht de bezoekers op met de J-Skills van Ørjan Nilsen 🇳🇴, Signum en Tenishia 🇲🇹. Verder zal de Armada sound ook worden gerepresenteerd door Armada Night residents Ruben de Ronde en ElSandro.

ADE & Tickets
De 2009 editie van Amsterdam Dance Event trok meer dan 2500 professionals en 100.000 muziek-liefhebbers naar zijn conventie en feesten, en is daarmee 's werelds grootste club festival voor electronic dance music. Meer dan 700 internationale artiesten draaiden of speelden in 44 verschillende clubs. Armada Music, gevestigd in Amsterdam, maakt al vanaf 2003 onderdeel uit van ADE.

Vorig jaar verkocht ‘Armada @ ADE' binnen no time uit, dus zorg dat je je tickets zo snel mogelijk besteld. Bestel dus nu je ticket op www.aldaevents.nl!

Voor meer info, check www.armadamusic.com. Tickets zijn verkrijgbaar op www.aldaevents.nl.

18 opmerkingen

 
DIKKE line-up!
top line-up voor een doordeweeks daggie :D
lekker hoor!

tickets lagen natuurlijk al klaar! 8)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 15 september 2010 om 13:12:
DIKKE line-up!

Uitspraak van Barry007 op woensdag 15 september 2010 om 13:17:
oor een doordeweeks daggie

Uitspraak van PuppetMaster op woensdag 15 september 2010 om 13:10:
Dabei!
Best of ADE, tickets al in de pocket!!!
Uitspraak van bl00m op woensdag 15 september 2010 om 15:44:
lekker hoor!

echt heel lekker!!
Netjes!!!
 
SUPER VET (Y)
:kwijl:
 
Iemand uit Groningen die ook gaat? Heel veel mensen kunnen niet op een woensdag helaas... iemand? :P
yes yes.. valt midden in de herfstvakantie.
kaartje per direct binnen:D
 
ik kom ook maar eens langs;)
 
ja ik ben er
Uitspraak van verwijderd op donderdag 16 september 2010 om 23:31:
kom ook maar eens langs

Als je er dan langs komt kan je net zo goed even binnen komen..
Wordt geweldig!!!..zin innn!!!! :cheer: